Hvordan starte en blomstrende Bonsai treet

February 4

Hvordan starte en blomstrende Bonsai treet

Bonsai er kunsten å holde miniatyr trær som etterligner form og utseende av eldre, store trær. En rekke blomstrende trær er egnet for bonsai inkludert asalea, camellias, blomstrende serissas og blomstrende plommer og kirsebær. Starte en blomstrende bonsai treet er starter med en liten, unge barnehager anlegget og kombinere det med tradisjonelle bonsai potter, jord og verktøy.

Instruksjoner

•Fjern unge treet fra potten. Treet skal ikke ha spesielt vokst for bonsai, men de mindre treet, jo lettere er det å jobbe med som en nybegynner bonsai dyrker.

•Fjern barnehage jord fra røttene på treet. Spredt røttene å få en følelse av spredning og størrelse.

•Klemme siden røtter med minst 50 prosent med en bonsai pruners. Trim lavere røttene nok så treet kan sitte komfortabelt i potten. Trim sidene til maksimalt på noen få centimeter mindre enn potten. Root beskjæring er en viktig del av å begrense størrelsen på treet.

•Dekk hullene i bunnen av bonsai potten med bonsai mesh, vindustype eller andre fine mesh. Bonsai jordsmonnet er fint nok til at det enkelt kan slippe gjennom hullene hvis du ikke trenger dekke dem med mesh.

•Legg 1 til 2 centimeter av bonsai jord til bunnen av potten. De fleste bonsai jord er en kombinasjon av fin leire, pimpstein og organisk materiale, som drenerer godt men beholder vann i organisk materiale og pimpstein.

•Sett blomstrende treet i potten og ferdig med å fylle potten med jord.

•Prune treet til omtrent samme høyde som pottens bredeste dimensjon. Tynn treets grener og blader ved å fjerne 50 til 70 prosent av bladene. Beskjær fra bunnen og innsiden og ut. Arbeide for å åpne opp tre slik at lyset kan nå indre grener og stammen.

•Et treet grundig, så hver én til tre dager eller når det føles tørr. Aldri tillate treet tørke. Ikke gjødsle for den første måneden etter rot beskjæring. Etter den første måneden, vann en gang i uken med en 1/2 styrke fish emulsjon.