Hvordan starte Canna pærer innendørs

December 11

Canna liljene er store prangende planter som vokser høy med stor mørk-grønne blader og store, vibrantly farget blomster. Blomstene er gul, rød, mørk rød og hvit. Canna liljene er gode valg for områder der du trenger en høy plante. Klaser Canna vokse raskt og tankene ikke litt forsømmelse. Starter Canna lily pærer innendørs gir deg et hopp på sommeren voksende sesongen. Når transplantert inn i hagen, vil de vokse raskt.

Instruksjoner

•Purchase eller få canna pærer som er fast å ta. Hvis det er noen myke flekker på pære, det vil ikke være en levedyktig pære og sjansene er det ikke vil vokse.

•Start pærene innendørs ca fire til seks uker før sist forventet frost i ditt område. De siste frost skjer vanligvis i midten til slutten av April. Midten av januar til midten av februar er en god tidsramme for å starte pærer innendørs.

•Plasser pære i midten av potten vannrett (sidelengs) ca en tomme under overflaten av jorden. Dekke pæren med jord. Det er best å plante en pære per pott.

•Still pottene i en varm plassering og vann grundig med varmt vann. Det varme vannet fremmer spiring og holder jorda varm. Flytte til et solfylt vindu så snart du ser ny vekst bryte jord. Holde jorda fuktig, men ikke våt.

•Gå pottene utendørs på varme ettermiddager å acclimate pærene og fremme en robust plante. Husk å ta dem tilbake i natten. Når all fare for frost er over, transplantasjon pærene i hagen eller la dem i potter som beholder plantene.