Hvordan starte Blackberry planter

February 13

Bjørnebær er lett å vokse og produsere pounds av saftig bær som er høy i antioksidanter. De kan kjøpes som seedlings eller eldre planter fra lokale barnehager, eller de kan kjøpes online og sendt bare rot. Men de, de skal plantes umiddelbart etter at de er kjøpt for å hindre at røttene blir tørket ut eller rot bundet.

Instruksjoner

•Velg en plass i hagen din som får full sol hele dagen. Bjørnebær trives i solskinn, og de trenger jord som drenerer godt. Hvis du har leire jord, Legg noen mulch, potting jord, kompost eller torv moss å jord avløp bedre.

•Dig hull for anlegget, fjerne alle røtter eller deler av røtter som vises. Gre gjennom jorden for hånd og fjerne frøene. Hullet bør være store nok til å plante røtter uten trengsel dem mot hverandre. Hvis anlegget er bare rot, utbredelse røttene før begrave dem. Hvis anlegget er tatt fra en pott, bryte opp potting jord forsiktig å la røttene spredt.

•Et hele planting området så snart røttene er gravlagt. Vannet vil hjelpe blackberry røttene å utligne mer dypt i jorden og vil bidra til å holde jorda på plass. Vann anlegget en gang i uken, leverer en tomme av vann hver gang. Hvis du bor i et område som får litt regn, legge noen furu halm eller mulch over jord å holde vannet i jord for en lengre periode.

•Legg gjødsel til planter hver vår. Med vanlig vanning og årlige gjødsling, bør blackberry planter starte produserer bær under sitt andre år og fortsette i mange år etterpå.