Hvordan starte asiatiske pærer fra frø

March 12

Hvordan starte asiatiske pærer fra frø

Asiatiske pærer tilgjengelig i dagligvarebutikker og frukt står er vanligvis en blanding mellom japansk sand pære og en variasjon. Pærer er ikke selv fruktbart, så hver nye beskjære har potensial til å bli en ny variasjon av kors pollinering mellom trær. Bøndene bruker grunnstammer pode Velg pære varianter på å holde spesifikke stammer av pærer aktiv på markedet. Bøndene anlegget sjelden asiatisk pære frø som en frukt tre. Det er et interessant eksperiment å se hva slags treet vil følge av spiring. Dersom ingenting annet, vil treet være en fin landskap treet med hvit til rosa blomster tidlig om våren.

Instruksjoner

•Fjern frø fra midten av kjernen. Samle flere for å sikre at du får en rekke planter til å begynne med. Skyll under kul vann å fjerne pære vev eller juice som kan mold senere.

•Sett frøene i et fuktig papir håndkle og brett den flere ganger på seg selv. Merke en plastpose med datoen og navnet på frøene med en permanent penn. Foldet papirhåndkle inn i vesken og forsegle stengt.

•Refrigerate forseglet asiatisk pære frøene i vegetabilske skuffen til kjøleskapet 8 til 12 uker å bryte dormancy som kan presentere.

•Fjern frø fra kjøleskap og plante dem i anlegget gryte fylt med en blanding av like deler av dempet torv moss, perlitt og potting jord. Senk dem omtrent en tomme dyp, og fast jord over dem.

•Moisten jord blanding med vann etter planting av frø å avgjøre jord og gjøre bedre jord frø kontakt.

•Dekk anlegget potten med en plastpose en fuktig atmosfære for frø til å spire i. Angi potten i et varmt sted på 55 til 65 grader Fahrenheit, direkte sollys til de spirer dukke. Fjern plast og holde jorda fuktig.

•Gå asiatisk pære frøplante utenfor når faren for frost har gått og enten transplantasjon til en gallon størrelse anlegget gryte fylt med samme potting blanding eller i bakken i en fast stilling.