Hvordan stain utvendig murvegg

September 15

Over tid kan utvendig murvegg bukke til elementer og bli falmet, misfargede og flekkete. Gjenopprette og enliven din murverk med murstein flekken. Murstein flekker kommer i en rekke toner og kan brukes til å bringe tilbake den opprinnelige fargen av murstein eller endre fargen helt. Murstein flekker kits blandbare flekk løsning, pigment og et bindemiddel kan kjøpes fra murstein flekken leverandører. Kjøp flekker bare ment for murstein som flekken løsningene i disse produktene er spesielt utviklet for effektiv gjennomtrengning i porene av murverk.

Instruksjoner

•Rengjør murverket grundig før farging. Bruk en høytrykksvasker å effektivt fjerne skitt, smuss, saltavleiringer og mugg. Skrubbe noen vanskelig å fjerne flekker med en plast skrubbe børste og varmt vann og vaskemiddel. Tillate murverket å helt tørt.

•Mask med maskeringstape og plast noen kamper, sills eller andre elementer knyttet til murverket.

•Mix sammen flekken løsningen, pigment og bindemiddel i et badekar som anvist i produsentens instruksjoner. Bland godt med en liten, rund pensel eller en røre pinne. De fleste kits vil gi en liten børste.

•Test flekken i et iøynefallende område og la dem tørke i noen minutter for å sikre at tonen er til din smak. Fortynne eller legge til flere pigment som nødvendig for å oppnå ønsket tonen. Følg instruksjonene for produsenten bestemte prosedyrer for å justere tonen. Vanligvis legges vann for tynt. Et siste bindemiddel må også legges til etter justering.

•Paint flekker på klossene med en pensel. Bruk en pensel som er bredere enn bredden på murstein. Påfør en enda lag på overflaten av hver murstein. Unngå drypper samt flekker Injiseringsmasse linjer. Tørk eventuelle drypper umiddelbart med en våt rag. Tillat første strøk tørke å ta og bruke et ekstra strøk om nødvendig for å jevne ut eller berike fargeleggingen.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil opprette et antikt utseende, blot flekken med en svamp.
  • Murstein flekken giftige egenskaper og latex hansker bør brukes til å unngå hudkontakt. De fleste kits inkluderer et par hansker.