Hvordan stain Saltillo fliser

October 15

Saltillo flisene er laget i Mexico fra gjørme og er tørket i en ovn for farge. Disse brikkene er ikke veldig holdbar, men er vakre og legge luksus til ditt hjem. Saltillo fliser krever bestemt vedlikehold og omsorg og anbefales ikke for bruk i områder med høy trafikk eller ute på grunn av sin brukervennlighet flekker og bryte. Ekstreme temperaturer eller for mye fuktighet kan føre disse brikkene å bryte og bli kjedelig, slik de vanligvis solgt pre forseglet å hjelpe med dette problemet. Farging installert Saltillo flisgulv, du kan tilpasse fargen på gulv og gi dem en oppdatert blikk å matche ditt innredning.

Instruksjoner

• Rist kan flekken i to minutter ved å flytte kan på toppen og bunnen og risting opp og ned raskt. Åpne flekken og bruk de tre dowel stangen for å røre væsken kraftig. Hell Charlottes Saltillo flis flekken i grunt fat eller plate forlater minst 1 tomme fra toppen å tillate dipping uten søl.

•Velg et område ca 4 fot bredde og lengde til å begynne å bruke flekken å holde området håndterlig.

•Sett på hansker for å beskytte hendene. Åpne noen vinduer eller dører for å sikre korrekt ventilering av gasser.

•DIP svamp ned i flekken på parabolen eller plate og gjelder i små sirkler én brikke om gangen, unngå grouted områdene. Svampen kan bli kuttet ned til palm størrelse med saks Hvis dette vil hjelpe deg å bo utenfor grout. Gå videre til fullføre alle brikkene i 4-fots området bruker samme små sirkulære bevegelser.

•Tillat flekken tørke i to timer. Bruk en andre strøk på samme måte som ovenfor. Fortsett dette over en 4-fot delen til hele gulvet er fullført.

Tips og advarsler

  • Det er bedre å bruke to strøk med flekk å få ønsket utseende enn å stappe to strøk verdt med ett strøk. Mer tid brukes med denne metoden, men du har en bedre sjanse til å oppnå ønsket utseende.
  • Lagre leftover flekker kan være farlig hvis tilstrekkelig ventilasjon ikke brukes, lese så alltid instruksjonene på baksiden av kan lagre riktig produktet.