Hvordan stain kryssfiner skap

September 29

Kryssfiner er et tre produkt som er laget av flere lag med finér. Hver av disse lagene er stablet sammen vinkelrett og limt sammen. Det øverste laget er det slutt laget. på vanlige kryssfiner er det generelt furu. For dekorative programmer som skap, kan topp finish laget være laget av nesten alle typer tre finnes. For disse programmene, er hardwoods favoriserte naturlige evne til å stå opp til misbruk, og det faktum at de kan vise sine vakre korn mønstre når farget.

Instruksjoner

•Sand toppen av ferniss lett med 220-korns slipepapir. Dette vil fjerne alle slitemerker, fingeravtrykk og andre urenheter før farging. Tørk av med en klut.

•Apply en betinget til overflaten av tre. Bruk en pensel og bruke et selv strøk på hele kryssfiner overflaten. La det tørke over natten før du fortsetter.

•Apply en tre sealer over toppen av betinget tre. Dette vil ikke bare lenger tre conditioner i tre porene, men vil begrense flekken penetrasjon. Kryssfiner er dette spesielt viktig. Lim som holder ark med finér sammen kan påvirke flekken penetrasjon, noe som kan la flekker og ujevn flekken patcher. Tetting tre hindrer at dette skjer. Tillate sealer tørke.

•Sand overflaten lett med 220-korns slipepapir til scuff det opp.

•Apply mellom flekken. Bruk en børste for å bruke olje basert flekker, mens en nylon børste fungerer best for bruk av latex basert flekker. Alltid penselen i retning av korn, og stryke overflødig med en ren klut.

Tips og advarsler

  • For best resultat, bruk et skrap stykke kryssfiner som en test seng knyttneve. Tilstand, seal og flekk det å gi deg den beste ideen om hva du kan forvente, før farging kryssfiner skap.