Hvordan Stain & forsegle en dør

March 2

Dørene er funksjonelle objekter som kan tilpasses i utseende som passer til din spesielle smak. Flekker og tetting døren kan legge livet og skjønnheten i en Inner- eller yttervindu dør. Flekker kan gi et annerledes utseende til døren, hjelper tetningsmasse beskytte døren fra overmål slitasje som kan følge av daglig bruk.

Instruksjoner

Hvordan Stain og forsegle en dør

•Fjern døren fra dørkarmen; Bruk en skrutrekker eller bore for å hjelpe deg fjerning. Ta døren til et støvfritt, godt opplyst område der du kan arbeide, og lå døren på sagkrakker.

•Tape av eller fjerne all maskinvare som finnes på døren. Du ønsker ikke å få beis eller lakk på maskinvaren.

•Sand en skog dør med 180-korns slipepapir å fjerne ujevn overflate områder eller urenheter. Tørk døren med en ren, lofri klut for å fjerne støv på overflaten.

•Apply flekken til en side av døren med en applikator børste. Umiddelbart bruk en ren klut til å tørke av eventuelle overskytende flekken. Dette vil sikre en mer selv ferdig. Kan flekken tørke, per gang anbefales for produktet, og gjenta den flekker på den andre siden av døren. Også flekk alle andre flater av døren som de ytre kantene, inkludert øverst og nederst. Tørk av overflødig flekk fra alle områder med en ren klut. Kan flekken tørke for 24 timer før forsegle døren.

•Apply lakk eller fugemasse til en side av døren med en applikator børste. Bruke loddrette streker. Unngå at lakk kjøres, som drypper vil stivne og la en ujevn overflate. Tillate lakk tørke som anbefalt i produktet instruksjonene; deretter lakk eller forsegle den andre siden av døren, samt ytterkantene. Tillate lakk tørke for 24 timer.

Lysrøret sand døren med 180-korns slipepapir. En annen lag med lakk, og la dem tørke.

Gjenta sliping og lakkering igjen, og gjør at døren tørke for 24 timer.

•Sett installere maskinvaren eller fjerne tapen nøye, og nytt henge døren.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil flekken blir mørkere enn den første søknaden, vent til den tørke og deretter bruke annen urt. Hvis du er flekker og tetting en metall dør, vil du måtte grundig vask og tørk døren for å fjerne alle overflaten smuss. Deretter må du sand døren med 150-korns slipepapir gjøre overflater av døren grove. Bruk en lofri klut gjelder flekken til en del av metall døren samtidig. Mens flekken er fortsatt våt, bruk en tre-korning verktøyet for å gi metall døren utseende av tre. Etter flekken tørker, kan du bruke lakk eller fugemasse akkurat som på en tre dør.
  • Ikke stopp i flekker døren. Dette kan føre til ujevn flekken merker.