Hvordan stain en tre skur

April 28

Hvis du har viser en helt ny tre skur eller eksisterende skur tegn til forvitring, så tid for å piske opp maling pensel og sette noen flekker på den. Det finnes en rekke utmerkede utvendig farge farger og utførelser å velge mellom. Ikke bare kan du gi grunnleggende beskyttelse til tre skur, kan du gjøre en design uttalelse også.

Instruksjoner

•Consider Fullfør du vil ha, og hva er tilgjengelig. Solid flekken er den lengste varige og skjuler tre korn. Halvfaste flekken tilbyr god UV blokkering og skjuler de fleste av de tre korn. Semi-transparent flekker la skjønnheten av tre korn showet gjennom men gir nødvendig beskyttelse over bare tre.

•Know din olje flekker og deres fordeler og cons. olje flekker er bra for tøffe forhold, trenger tre best og er veldig slitesterk. Ulempene er at olje flekker ta lang tid å tørke, er brannfarlig, oppmuntre mugg vekst og skade miljøet.

•Consider trygt alternativ vannbasert flekker. De er mugg motstandsdyktig, gi mer langvarig farge, produserer mindre røyk og lukt, ikke-brennbart og et utmerket valg å dekke rot-resistente type av tre. Bonusen er enkel rengjøring med såpe og vann og vannet flekker er et gjennomgående miljøvennlig valg.

•Prepare overflaten ved å fjerne alle tidligere maling, flekker, mugg, sand, støv og rusk. Sand overflaten om nødvendig, deretter vaske overflaten med en strøm skive for ren tre flater.

•Tillat rikelig med tid til skjulet tørke helt før du begynner å flekken dekk. Det er best å makt vask dekket på en varm, solrik dag og kaste tørker fortere.

•Apply flekken går med korn. Bruk et skum pensel, farging pute eller nylon maling pensel. Arbeide raskt over en hel vegg av shed, dekker det jevnt. Sørg for å fullføre en hel vegg av skjulet før du tar en pause for å sikre feilfri dekning og ingen over skvulper linjer.

•Gjenta prosessen hele kaste før det har blitt helt dekket. Påfør en andre eller tredje lag som nødvendig for optimal beskyttelse mot elementene. Sørg for å følge produsentens anbefalinger for best resultat.

Tips og advarsler

  • Vær litt kreativ og legger en kontrastfarge av flekken skur dørene.