Hvordan Stablize en vaklende Bed ramme

December 21

Hvordan Stablize en vaklende Bed ramme

Sengen bør være et sted for absolutt hvile og avslapning, men det kan være vanskelig hvis du befinner deg svaiende fra side til side. Vaklende seng rammer kan være en ulempe, og om de er forårsaket av korte Ben, løs bolter eller utvide leddene er det viktig å utbedre problemet så snart som mulig.

Instruksjoner

•Fjern alt fra over sengen rammen. Du må kvitte seg med madrass, puter og sengetøy for å korrekt identifisere og rette opp problemet. Dette vil gi du et godt inntrykk av nakne senga ramme å se problemet og fikse det.

•Stram skruer eller bolter som holder sengen sammen. Problemet med en vaklende seng er ofte forårsaket av vedleggene ikke å være ordentlig sikret. Ved å bare stramme den skruer eller du kan umiddelbart stivne strukturen og kvitte seg med wobbling av sengen med uavbrutt.

•Koble leddene. Ofte kan en seng ramme begynne å påvirke eller vingle når leddene begynner å skille. Kontroller leddene på sengen, og hvis du ser mellomrom løse problemet. Hvis leddene var tidligere limt på plass, nytt lim til felles og skyv felles tilbake på plass. At limet til tørr, tørke bort overflødig med en klut. Hvis leddet ikke var limt, fast hammer felles tilbake på plass.

•Measure senga ben. Når en tabell begynner å slingre det første du vurdere er at beina kan være feil størrelse eller er ødelagt. Det samme problemet kunne tydelig med sengen. Nøye mål bena på sengen til at de er alle riktig størrelse. Hvis det er et avvik kan så du sette noe under det korte beinet som en stop-gap før kan du erstatte defekte beinet.

Kjøp en seng reparasjonssett. Hvis alt svikter det er mulig din seng ramme kan ganske enkelt være gamle og slitte, da det er mulig å kjøpe en seng reparasjonssett. Dette settet simulerer effektivt en bedframe i din opprinnelige rektangulære skall av en seng.