Hvordan Spray Roundup klar korn

January 3

Roundup klar corn er korn som er genetisk endret for å være motstandsdyktig mot programmer glycophosphate eller Roundup. Roundup klar korn gjør at bøndene å spray for ugress uten frykt for å skade sine avlinger. Luke behandling er fortsatt nødvendig når voksende Roundup klar korn, så forstå den riktige protokollen er viktig å bringe en god avling å høste.

Instruksjoner

•Bruk en jord-brukt gjenværende ugressmiddel i begynnelsen av hver voksende sesongen. Mange bønder hoppe denne steg når bytte til Roundup klar korn, tenker at etter fremveksten anvendelser av Roundup vil være tilstrekkelig. Men Roundup er mest effektiv for ugress som fire inches høy, og i tiden mellom spiring og fire tommers høyde ugress kan siphon av næringsstoffer fra jorda som er avgjørende for høy avlinger. Du kan bruke de gjenværende ugressmiddelet halv styrke, men hoppe over ikke dette trinnet.

•Utføre programmet for første post fremveksten av Roundup når ugress når tre-fire inches i høyden. Jord-brukt gjenværende Plantegiften bør begrense tilstedeværelsen av disse ugress som kan vokse, men ikke kan stole på å fullstendig eliminere befolkningen hele luke.

•Scout feltene to til tre uker etter første post fremveksten Roundup. Hvis du ser nylig spirer ugress, følg med andre etter fremveksten programmet.

•Følg dette protokollen hvert år. Roundup klar korn tillater bøndene å kontrollere ugress tidlig i sesongen før de setter frø. Dette, i sin tur reduserer samlede tilstedeværelsen av ugress i første omgang, som betyr lavere totale kostnader for Luke kontroll. Det vil ikke være noen måte å fullstendig utrydde ugress i feltene, men tidlig behandlinger vil holde ugressfrø fra å ha et trygt sted i din jord.