Hvordan Splice 115V elektriske ledninger

February 28

Hvordan Splice 115V elektriske ledninger

Skjøting 115V elektriske ledninger er ganske enkelt, men det må gjøres riktig. Feil sammenføyde ledningene er en fare: folk kan være sjokkert eller dårlig tilkoblinger kan være en brannfare. Det er viktig å sikre at den elektriske strømforsyningen er av før du begynner å arbeide med ledninger. Det er også viktig å vite størrelsen og form for wire du arbeider med og hvilken type kobling du bruker. De fleste Elektrisk ledning er kobber, men aluminium brukes i noen tilfeller og kontakter vil variere.

Instruksjoner

•Determine størrelse og type 115V elektriske wire du vil være skjøting og kontroller at du har de riktige kontaktene. Det finnes to typer godkjente koblinger: twist on wire nøtter og komprimering ermer, også kjent som stumpen felles kontakter. Lokale byggforskrifter angir i mange tilfeller hvilken må brukes i en bestemt situasjon. Begge er fargekodet for å angi størrelsen på wire de passer, fra grå til American Wire måling 22 til rødt for AWG 10. Din wire stripper vil ha et element til riktig størrelse ledninger. Kontroller at du har riktig type for kobber eller aluminium wire; spesielle nøtter må brukes til å koble de to typene wire.

•Start skjøting med wire nøtter ved stripping omtrent en tomme av isolasjon fra hver wire som skal slås sammen. Mange eksperter sier å vri ender solid kobber sammen, klippe, så vri på en wire-nøtt, men wire mutter produsenter nødvendigvis angir ikke dette. Flettet wire eller en kombinasjon av solid og flettet, ikke vri ledningene - bare holde dem parallelle mens vri ledningen mutteren og det vil bli dem. Kontroller wire mutteren er solid og ikke bare wire viser under den. Du kan skjøte to eller flere ledninger med wire nøtter.

•Splice personlige ledninger med komprimering ermer. Stripe ca en halv tomme isolasjon fra slutten av hver ledning være skjøtes og klippe ledningen ender jevnt. Så slip avslutter hver ledning til komprimering ermet og crimp det tett med en spesiell crimper eller på en wire stripper. Tilkoblingen må være tett og solid. Du kan bruke noen komprimering ermer med to ledninger: vri ledningen ender tett sammen, deretter sette dem inn i ermet.

•Bruk spesialtilkoblinger da bli kobber med aluminium wire. Disse wire nøtter og komprimering ermene er koblet på samme måte, men har interne elementer tilpasset ulike ledningene.

•Enclose skjøtes 115V krets ledninger i en metall koblingsboks med en godkjent dekke. Koblingsboksen må være jordet.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri elektriske tape binde skjøter. Du kan tape over wire nøtter eller komprimering ermer når de er installert, selv om dette ikke er nødvendig.
  • Kontroller gjeldende byggeregler for spørsmål om bruk av skjøter i hjem ledninger.
  • Det er alltid bedre å kjøre nye wire i stedet for å skjøte, men det er tider når to ledninger koble og må være skjøtes.
  • Test ledninger med krets tester før du starter noe arbeid, at de er døde.