Hvordan spare tid vaske hånd

February 26

Vaske for hånd er ikke de favoritt tidsfordriv. Faktisk, foretrekker mange sannsynligvis står linje på DVM å stå foran en vask full av skitten oppvask soaking i varmt vann. Bare de mest kreative sinn kunne gjøre denne morsomme, men det finnes måter å gjøre det raskt gå med mer. Følg disse trinnene, og du vil spare tid når du vasker retter for hånd.

Instruksjoner

Hvordan spare tid vaske hånd

•Velg våpen klokt. Som velge oppvaskmiddel og klut eller svamp klokt. Sikre at det fungerer godt på å få av selv de vanskeligste partikler. Det bør også siste. Husk at bare fordi bobler forsvinner det betyr ikke at smuss ikke vil fungere. Velg et vaskemiddel som skyllinger av lett. Del av vaske rettene er skylle dem. Det spare ikke deg helst hvis du kan ta oppvasken raskt, men det tar mye lengre tid å skyll. Klut eller svamp skal være holdbare, skrubbe og skure, til retter er ren.

•Rinse retter så snart som mulig etter å ha spist. Tørket på mat tar lengre tid å vaske. Spray gjenstridige flekker og la rensemiddel suge inn partiklene. Angi de rettene til side vaskes sist. En god idé er å skylle og sjøsprøyt din gryter og panner og kjøkkenutstyr før du spiser. Måten de vil være klar når du er ferdig med å spise.

•Momma sagt alltid rettene ikke var ferdig til tellere og komfyr var ren, så tørke counter topper, de komfyr og mikrobølgeovn. Ikke glem drypp pans under brennerne. Spray en sta søl eller fete spots og la rensemiddel suge i.

•Fyll vasken litt over halvveis og bruk riktig mengde oppvaskmiddel. Som vannet kjører, sprute i vaskemiddel. Deretter satt i din sølvtøy slik at den begynner soaking. Legge til flere retter som vannet stiger. Legge tallerkener og skåler først, deretter brillene. Gryter, panner og kjøkkenutstyr bør settes til side å vaske sist. Måten vannet får ikke fet som du vasker de andre rettene. Tanken må ikke overfylles vasken med retter. Må rom i vasken å vaske både under og over vannet. Avhengig av størrelsen på vasken og hvor mange retter du må vaske, dette kan ta flere vask full.

•Remember siste parabolen i er den første parabolen skal vaskes, så starte med briller først. Vask innsiden av glasset og utsiden. Se den over forsiktig for å sikre det er rene før du rense den. Den lagrer ikke tid til å re vask, så pass deg få det rent første gang og så rense den. Gjenta dette med alle rettene i vasken. Hvis du finner noe er vanskelig å gå av, sette det på bunnen av vasken så det kan suge litt lenger. Bruk en klut eller svamp med en scrubber for å få sta mat partikler hvis ekstra soaking ikke fungerer. Deretter vaskes sølvtøy, skylling hver separat. Starte vaske gryter, panner og kjøkkenutstyr. Bruk scrubbing klut eller svamp på de vanskeligere. Vær forsiktig med å klø deg ikke-henge fast cookware.

•Når du skylle hvert element. stable dem slik at vannet vil renne av. Ikke glem å endre vann og skyll ut vasken når nødvendig. Bare fylle vasken litt forbi halvveis igjen og legge til riktig mengde av vaskemiddel som før.

•Overflate benkeplater, kokeplate og mikrobølgeovn. Bruk klut eller svamp med scrubber for vanskelige flekker og søl. Skyll godt med en ren klut og ferskvann. Bruk en lofri klut til å tørke retter. Må du endre kluten når den blir fuktig. Plassert retter.