Hvordan spare Paperwhites

October 18

Paperwhite narcissus blomster er høye planter som produserer papery tynn hvit blomst blomstrer. Plantene vokser fra en pære i stedet for frø og blomstre i tidlig vårmånedene. Fordi planten vokser så lett med noe mer enn vann og luft, er de også dyrket innendørs i vintersesongen. Mens mange forkaste paperwhite pærene når de slutter blomstrende, kan du lagre dem til våren når de kan være plantet utendørs.

Instruksjoner

• Vent til paperwhites stopper blomstrende sesongen. Hvis blomstene er plantet utendørs, skjer dette i sommermånedene. Hvis blomstene er plantet innendørs, kan det skje når som helst mellom sommer og tidlig vinter avhengig av når du plantet pærene.

•Dig opp pærene som er plantet med utendørs beliggenhet med en hage spade og plassere dem i en plante gryte fylt med potting jord. Begrave røttene, men lar den øverste delen av anlegget eksponert for luft. Ikke sviske tilbake blader av planten.

•Plasser anlegget potten, for både innendørs og utendørs pærer, på et sted som mottar lys direkte sollys. I motsetning til den faktiske paperwhite blomster, som foretrekker indirekte sol, krever pærene direkte sollys lagre opp energi for vintermånedene.

•Et pærene som normalt til de grønne bladene dør tilbake og alt som er igjen er pærer.

•Hold blomsterpotter i en innendørs plassering, for eksempel en garasje, kaste eller huset kortere opphold over frysepunktet om vinteren.

• Vent til utendørs bakken temperaturen stiger over frysepunktet i slutten av vinteren og grave 5 - til 6-tommers dype hull i bakken. Grave opp paperwhite pærene fra anlegget potten og plassere dem inn i hullene med spisse ender vendt oppover. Fylle hullene med skitt og vann pærene godt. Paperwhite blomster begynner å vokse og blomstre om våren.

Tips og advarsler

  • Kjøp ikke paperwhite blomster som sier de er designet for å tvinge. Disse pærene vil vanligvis ikke regrow ikke etter at de slutter blomstrende.
  • Du kan faktisk la utendørs paperwhites pærer i bakken før like før den første frosten, men fordi bladene dø tilbake du kan ha problemer med å finne dem i bakken.