Hvordan spare på strøm vask

August 17

Hvordan spare på strøm vask

Er du lei av å se på skitt og smuss som dekker utsiden av huset? Er din dekk trenger en god skrubbe? En strøm skive kan rense hele huset og dekk raskt og enkelt. Den kobles til slange og bruker høyt trykk jets vann for å sprenge overflaten av huset rent. Det er flere alternativer å velge mellom når det gjelder å spare penger på strøm vask. Du kan kjøpe din egen strøm skive, som vil spare deg i det lange løp, spesielt hvis du har tenkt på å bruke vaskemaskinen ofte. For en gangs bruk, kan du leie en strøm skive. For å få den beste prisen, kan du sammenligne forskjellige utleiefirmaene for det rimeligste alternativet. Du kan også leie en profesjonell, men dette er dyrere enn de andre alternativene. Husk å spørre om ekstra kostnader og avgifter før bestemme hvilket selskap å ansette.

Instruksjoner

•Consider kjøpe en strøm skive. Du kan kjøpe en på din lokale oppussing butikken for så lite som $180.00 for en ikke-profesjonell modell. High-end-modeller kan koste opp til en USD 1 000,00, men disse har en høyere rating PSI (pounds per kvadrattomme). Hvis du planlegger å bruke den flere ganger i året, vil kjøpe din egen spare penger i det lange løp. Du kan beregne pengene dine er verdt ved å dele på kostnadene ved antall ganger du vil bruke vaskemaskinen. For eksempel vil en $180.00 strøm skive som brukes 3 ganger i året for 10 år koste deg $6,00 per bruk.

•Locate en makt vaskemaskin utleie sted nær deg, som din lokale Home Depot og Lowe's. En leie vil koste deg mellom $80 og $100 for en profesjonell modell. Hvis du planlegger å bruke vaskemaskinen én gang, eller trenger en skive med en høyere PSI rating, er dette det beste alternativet. Sørg for å spørre bilutleiefirmaet om ekstra forsyninger må. De kan også kreve at du kjøper deres forsikring i tilfelle utstyret er skadet.

•Contact en profesjonell tjeneste nær hjemstedet. En profesjonell kraft vask selskap kan tilby ulike PSI alternativer, og kan rydde alt fra terrassen møbler til huset ditt. De er forsikret og limt mot skade, og du trenger ikke å løfte en finger. Dette er den dyreste alternativet, imidlertid, og du kan betale oppover $300 for en profesjonell. Før du velger en tjeneste, må du spørre om ekstra kostnader og avgifter. Du bør også spørre om ny kunde rabatt og se i lokalavisen for kuponger for å spare litt ekstra penger.