Hvordan spare orkideer

November 29

Hvordan spare orkideer

Orkideer er elegant innendørs planter som legger en zen tilstedeværelse til et hjem. De kommer i en rekke farger som hvit, rosa, stripete og selv flekkete, orkideer. Orkideer har ulike dufter også som sjokolade, vinter-grønn, kanel og sitron. De kan være kresen dyrkere og trenger spesiell oppmerksomhet. Hvis du merker din orkidé ikke er blomstrende som det skal, kan du lagre din orkidé før det er for sent.

Instruksjoner

•Overvåk lyset som din orkidé mottar. Hvis det ikke blomstrer, kan mengden sollys orkidé mottar være for lite eller for mye. Orkideer vokser i en sørvendt vindu. For best resultat, feilfri vinduer regelmessig. Sjekk bladene for å avgjøre om det er for mye eller for lite lys. Ifølge University of Tennessee forlengelsen viser mørke grønne blader ikke nok lys og lys til middels grønne blader får nok lys. Flytt om nødvendig fra vinduet eller sted sheers vinduet filtrere lyset å fremme veksten av blomster. Kontroller at temperaturen i rommet ikke er konstant. Orkideer trenger et 10-graders fall i temperatur om natten for å blomstre.

•Unngå over-vanning orkideer som er nummer én årsak til død potteplanter, ifølge University of Tennessee forlengelsen. Orkidé jord bør være tørr før den neste vanning. Plass fingeren i center jord etter tørrhet. Vann bare hvis jorden er tørr. Vann orkidé dypt ennå noen ganger la lunkent vann avløp i vasken. Ikke bruk kaldt vann for det kan skade røttene.

•Fertilize orkideer regelmessig med en balansert gjødsel (20-20-20) så lenge det ikke inneholder urea. American Orchid Society antyder gjødsling orkidé ukentlig i stedet en gang i måneden. Fortynne anbefaler dosering på produsentens etiketten av en fjerdedel per uke i stedet for hele beløpet. Unngå fôring en tørr orkidé som kan brenne røttene dine og forårsaker din orkidé ikke å vokse. Vann først som du normalt ville når jorda er helt tørr og deretter mate den.