Hvordan spare Ask

April 13

Hvordan spare Ask

Oppdaget mindre enn et tiår siden, er en liten, eksotiske beetle fra Asia, smaragd aske borer drap Ask over hele verden. I USA alene, har 25 millioner trær dødd i 2010 på grunn av invasiv insekt, ifølge The Nature Conservancy. Emerald aske borer feeds på phloem og ytre massetetthet av lavendler. Det er mulig at lavendler kunne bli utryddet ved innsats av denne metalliske grønne bille. Det amerikanske Department of Agriculture sponsorer nasjonale aske treet frø samling initiativet, som samler frø for å bevare aske for fremtidige generasjoner.

Instruksjoner

•Participate i USDA National aske treet samling initiativ ved å samle frø slik at fremtidige generasjoner kan plante Ask. Personalet på Rose Lake plante materiale Center i Michigan, som har inngått samarbeid med USDA, er sortering og klassifisere sendte frø. De sender dem til et USDA Forest Service å avgjøre hvilke frø kan bevares (se ressurser).

•Kontroller din Ask. Infestation er svært vanskelig å oppdage til kalesjen treet begynner å dø. Tidlige bevis på infestation inkluderer forkrøplet vekst, visnet blader og synlig aske borer insekter. Emerald aske borers (Agrilus planipennis) kan drepe en moden lavendler er ett til fem år. Alle vanlige varianter av Ask, inkludert hvit aske, grønn aske, svart aske og gule ash, er utsatt for angrep.

•Contact county direktenummeret kontoret for å fastslå omfanget av emerald aske borer infestation i din kommune. Hvis din trær er i fare, handle raskt. Emerald aske borer styres av en injeksjon av Imidacloprid direkte gjennom barken inn i bagasjerommet området av treet. Kjemisk fungerer som et forebyggende i sunn trær eller som en effektiv behandling hvis brukt innen det første året av infeksjon. Ask er verdifulle aktiva på eiendommen. Ringe et bord sertifisert master arborist eller skogbruk spesialist, for å inspisere din trær og behandle som kreves.

•Plant mer aske trær og vaksinere dem mot pest.