Hvordan soyabønner pollinering?

April 3

Soyabønner er en sommer årlige legume native til Kina og har vært i dyrking i mer enn 3000 år. Høyt næringsinnhold, Belgfrukt er blant de mest undersøkte helsekost i verden med USA produserer 50 prosent av verdens forsyning. Soyabønner planter er determinate, semideterminate eller ubestemte natur avhengig av sorten og har en bestemt metode for pollinering.

Blomst produksjon

Soyabønner er primært et self-pollinating anlegg med noen pollinering også gjort av bier. Tidspunktet for bestemmer planting og vær vilkårene blomstrende tid. Blomstene vises vanligvis ved midtsommer, ofte litt tidligere i varmere vær enn under kaldere temperaturer. Determinate varianter starter ikke å blomstre til anlegget når eldre høyde. I alle Sorter, bare 25 til 50 prosent av blomstene er pollinated og produsere pods. Blomstrende vanligvis varer i tre til fire uker med pods vises i 10 til 14 dager av blomster.

Blomst struktur

Blomstene vokser i form av klynger som består av tre til 15 blomster og vises fra axils grener. Blomst struktur omtales som Papillionadae med en enkelt, stort petal, to vingen kronblader og to holde kronblad. Pistil i midten er omgitt av 10 pollenbærere med ni smeltet i et tubelike skjema. Den eneste stamen nær standard petal bærer pollinerende strukturen kalt en stigmatisering. Svært liten, 1/4-tommers blomstene er hvite, rosa eller lilla og er som ert eller clover blomster i utseende.

Pollinering prosessen

Blomster av soyabønner er pollinated litt før eller etter blomster blomstre når stigma kaster pollen. Av pollen skur er vanligvis mellom 7 og 9 am med en temperatur på 86 grader Fahrenheit eller høyere. Under moderat temperatur, er blomster pollinated fra formiddagen og hele dagen. Frekvensen av pollinering reduserer under kaldere temperaturer.

Pod utvikling

Så snart blomsten er pollinated, begynner utviklingen av pod. Det tar ca 40 dager for pods nå modne størrelse. Når pods er modne, begynner frøene å utvikle inne. Dette stadiet varer i en annen 40 dager. Pods er klar til innhøsting når frøene dyrkes og før fargen skifter til gult.