Hvordan søke på avsnitt 8 boliger i Illinois

March 31

Seksjon 8 bolig er en regjering tilskuddet som gjør leie rimelig for lav inntekt familier og enkeltpersoner ved å redusere maksimalt leie til 30 prosent av justert brutto inntekt. Fordi dette er en føderal program, har hvert fylke i hver stat kontor der du kan søke om dette tilskuddet. Her er hvordan å finne ressurser til å søke om avsnitt 8 boliger i Illinois.

Instruksjoner

Fremgangsmåten for å bruke delen 8

•Kontroller at du er kvalifisert for avsnitt 8 boliger i Illinois basert på inntekten. Du finner tabellene for gjeldende dokumentasjon og inntekt på webområdet HUD bruker (se ressursene nedenfor).

•Contact regionale HUD kontoret. Du finner kontaktinformasjon for Illinois regionskontor på webområdet for HUD. Representanter i disse kontorene vil kunne gi deg søknadsskjema og svare på spørsmål om hvordan du går frem.

•Determine delen 8 program som du vil bruke. Hvert program har forskjellige venteliste og tilgjengelighet. Til tider, disse ventelister er stengt for nye søkere eller det kan ta flere år før filen kommer til toppen. Det er best å få navnet ditt på listen så snart du vet du er kvalifisert.

•Apply for prosjekt-basert program, der du bor i et angitt punkt 8 bolig enhet og betale redusert leie for så lenge du bor der. Hvis du flytter, vil hjelp ikke lenger være tilgjengelige.

•Velg leietaker-baserte programmet, der du kan flytte til en utleieenhet selvvalgt og hvis du vil flytte, avsnitt 8 bolig hjelp overføre til leie betalingen på ditt nye hjem. Dette er åpenbart foretrukket, og har en lengre venteliste.

•Etter søke Seksjon 8 må du informere om endringer i din status, for eksempel endringer av adresse eller telefonnummer, antall medlemmer i husholdningen eller endring i inntekt. Hvis du flytter og de er ikke til å kontakte deg, kan du miste din plass på ventelisten!

Tips og advarsler

  • Telefonnummeret for Chicago kontoret er (312) 353-5680; (217) 492-4120 vil koble deg til downstate Springfield office. Spør om du kan bruke samtidig i fylker eller både prosjektbasert og leietaker-baserte programmer samtidig. Fordi hvert Illinois fylke har sin egen finansiering, vil du kunne kvalifisere raskere hvis du kan gjøre dette.
  • Etter å søke Seksjon 8 boliger i Illinois sørge du informere representanter for endringer i din status, for eksempel endringer av adresse eller telefonnummer, antall medlemmer i husholdningen eller inntekt. Hvis de ikke kan kontakte deg, kan du miste din plass på ventelisten.