Hvordan søke Grout på fliser

July 17

Hvordan søke Grout på fliser

Bruk fugemasse til flis er en viktig del av fullfører fliser installasjon. Injiseringsmasse brukes flis ledd (mellomrom mellom hvert panel) for å fylle hullene og hindre fliser fra skiftende eller flytte over tid. I tillegg holder fliser sammen, grout også hindrer vann fra gjennomtrengende flis sømmer og gir flisene et mer profesjonelt utseende. Grout må være riktig brukt og vedlikeholdes for å hindre flekker, sprengning eller annen skade som kan påvirke utseendet og stabilitet på flisene.

Instruksjoner

•Fjern plast avstandsstykkene mellom flisene hvis du er fuging nye gulv fliser. Gjør dette ved å flytte på én side av avstandsstykket med et par nål nebbtangen og trekke avstandsstykket. Gjør dette til alle mellomrom mellom flisene.

•Vacuum alle partikler av tynne-sett mørtel og rusk fra mellom flis områder ved hjelp av en støvsuger med slange eller liten vedlegg.

•Mix en gruppe med grout i henhold til instruksjonene på produktet. Hvordan du blande grout avhenger av grout du har kjøpt og hvor mange ruter som du søker fugemasse. Ifølge HammerZone.com, er fuger vanligvis blandet i en stor bøtte med vann med en plast slikkepott.

•Spray en lys tåke av vann på flisene bruker en sprayflaske fylt med varmt vann. Dette dusj fukter flisene og hjelper grout riktig angitt.

•Kuleis en sjenerøs mengde grout fra bøtte med en plast slikkepott og plassere den på flisene. Hvis du søker fugemasse til gulvfliser, starte en tilbake hjørne. Hvis du søker fugemasse til veggfliser, starte en øverste hjørne.

•Spread grout i mellomrommene mellom brikkene med en gummi grout dupp holdt på en lav, 30 til 45-graders vinkel til Injiseringsmasse linjer. Det er viktig å bruke grout i vinkel med en tørke bevegelse for å hindre grout float fanger på kantene av flisene.

• Vent ca 20 minutter for grout å begynne å sette (en tynn film vises på flisene), deretter bruke en fuktig svamp for å tørke bort eventuelle overskytende grout fra flisene overflate.

• Vent ca 48 timer for grout sette helt, deretter bruke grout sealer over grout, mellom områder i fliser, bruker en liten pensel. Tillate grout sealer tørke tiden angitt på produktet, vanligvis minst 24 timer.

Tips og advarsler

  • Fordi blandet grout stivner hvis det ikke brukes innen 30 minutter og blir ubrukelig, råder AsktheBuilder.com blande bare halve pose med fugemasse samtidig.