Hvordan søke ert grus bruker Chip segl

September 19

Chip seal er en behandling av flytende asfalt brukes på grusveier, innkjørsler og andre overflater å holde løse materialer på plass mens forebygge vannskader. Kjent for sin rund form, tilbyr ert grus en attraktiv, men ustabil overflate. Bruke chip segl over ert grus er en enkel, rimelig måte å forbedre din gårdsplass med farger og glatt walking overflate ert grus minus tunge vedlikehold.

Instruksjoner

•Rake grus base så det forsiktig bakkene fra hjemmet og fyller ut alle lavtliggende områder.

•Bruk en sprøyta å bruk en enda laget av hot flytende asfalt over grus sokkelen. Hvis du arbeider på en stor gårdsplass eller oppkjørselen lengde, montere sprøyta til baksiden av en lastebil.

•Fyll ert grus over den varme asfalten og spre små hauger med rake for selv dekning.

•Gå over ert grus med en gummi roller maskin 2 til 4 ganger trykke steinene i asfalten. Arbeide i det samme for at asfalt ble brukt slik at grus komprimeres før asfalt begynner å avkjøle.

• Vent ca 4 timer for chip forsegle for å stivne og deretter feie alle løs grus fra overflaten med en push kost. Løs stein kan male av noen av segl under foten eller fra biltrafikk. Feie overflaten igjen etter grus forsegle sett for 2 dager, og åpne opp overflaten for bruk.