Hvordan søke aluminium tak belegg

October 5

Hvordan søke aluminium tak belegg

Aluminium tak kan forventes å vare mellom 40 og 50 år. De er ikke uten sine problemer, men. En taket aluminium beholder varme sommeren og kan forårsake din hjem å bruke mer energi for kjøling. Metall tak er også mer sannsynlig å knekke når det blir varmt. Belegg din aluminium taket med en taket belegg kan redusere varmeoppbygging. Det vil også hjelpe i impregnering taket ditt er spesielt nyttig hvis din taket er flatt.

Instruksjoner

Forberede taket

•Rengjør taket med en kraft vaskemaskin, bruke høytrykks spray. Stå på bakken eller en solid plattform som sengen av en lastebil mens du utfører denne oppgaven. Bruk press spray 800 til 1200 pounds per kvadrattomme. Spray fra toppen av taket mot bunnen, holde unna luftstrømledninger.

•Scrub områder med caked på skitt eller rusk med en løsning på industriell styrke renere. Bruk en til to kopper løsning per gallon av varmt vann. Dypp lange håndtak scrub pensel i rengjøringsmiddel og skrubbe skitne området. Klatre på en stige bare så høyt som nødvendig for å nå målrettede området. Tilbake til bakkenivå og skyll med strøm skive å fjerne alle rester.

•Kontroller taket for tegn på skader. Klatre på stigen og se nøye etter rust eller hull. Sirkel områdene du finner med merketråd fargerike maling. Har skade reparert av en profesjonell roofer før du bruker aluminium belegg på taket ditt.

Bruke belegg

•Mix taket belegg produktet godt. Rør til det er ingen tegn på brun striper overhodet. Skrap nederst av beholderen med tre rør pinnen å blande materiale som kan ha avregnet til bunnen.

•Climb på taket med en stige nøye plassert i den ene enden. Når du er på taket, spørre en venn å flytte stigen til den motsatte enden av huset. Pass på at du er i en sikker posisjon skal begynne å arbeide.

•Apply belegget til taket med pensel. Start nederst på taket og arbeide mot banen. Bruk lange slag for å bruke dette produktet tungt på taket. Dekke hver del helt, men ikke overlapper slag. Arbeid mot den motsatte enden av taket. Når du når slutten, klatre ned ved hjelp av stigen.

•Tillat produktet tørre over natten. Klatre til den uferdige siden av din taket med en stige og bruke taket belegget på denne side akkurat som du gjorde i forrige trinn.

Tips og advarsler

  • Sjekk værmeldingen før påføring. Temperaturen bør ikke dukkert under 40 grader Fahrenheit, inkludert nighttime nedturer. Kontroller at regn er ikke forutsett 48 timer etter den første søknaden.
  • Ikke bruk dette produktet med roller pensel, som det ikke vil overholder aluminium.