Hvordan søke akryl harpiks i en tabell

May 13

Hvordan søke akryl harpiks i en tabell

Akryl harpiks er en hard, termoplastisk polymer-belegg som beskytter overflaten av en tabell fra skade. Harpiks trenge tre for å forbedre utseendet på korn, også. Akryl harpiks belegg er den siste frakk du legger til et møbel. Maling og dekorative elementer bør være på plass før du bruker en akryl harpiks. Når du er klar, bør legger harpiks ta bare noen få minutter.

Instruksjoner

•Tørk overflaten av tabellen av å fjerne støv eller rusk. Hvis du har vært sliping, bruk en støvsuger og børstemunnstykket for å tømme ut sliping støv. Noe igjen på tabellen overflaten blir permanent når harpiksen er på plass. Tabellen overflaten bør være helt tørt før du gjør frakk.

•Lay ned en presenning eller avisen på gulvet å fange noen harpiks som drypper av bordet.

•Mix resin sammensatte, hvis nødvendig. noen kommer ferdigblandet. Les instruksjonene med produktet for riktig fremstillingen av akryl.

•Fyll litt harpiks på midten av bordet. Bruk pensel laget for akryl harpiks eller skraper å trekke sammensatt fra midten og flytte den til tabellen kantene.

•Spread ut harpiks til du dekker hele overflaten av tabellen. Tørk av eventuelt overskytende resin går over tabellkanten så det ikke tørke i en glob. Tillate harpiks frakk tørke ordentlig. Tiden vil variere. Se produktinformasjon for tørketid.

Tips og advarsler

  • Ikke vær bekymret skrape harpiks som du spre det over tabellen. Som den utligner, forsvinner merkene. Vær klar over rusk stikker i belegget, som bust fra en pensel. Når harpiks tørket, du kan ikke fjerne overflødige materiale. Plukke av rusk så snart du ser den.