Hvordan Slip bevis fliser

May 21

Hvordan Slip bevis fliser

Fliser, kan mens attraktive og enkle å ta vare på, være en glatt fare når den blir våt. National Safety Council anslår at i 2007 var det nesten 8 millioner mennesker skadet av et fall. I tillegg til adressering generelle sikkerhets regler, kan slip-proofing fliser også hjelpe deg møte retningslinjer fra amerikanerne med funksjonshemminger Act.

Gjør det selv slip-bevis produkter bruker et kjemikalie som etches overflaten av arket. Etsning er så bra at det ikke endrer utseendet på ruten, men det er nok til å lage friksjon mellom flisen og en annen overflate som en sko.

Instruksjoner

•Sett på gummihansker og støvler. Kjemikaliene må etse flisen er veldig sterk, så du trenger-kjemikaliebestandige hansker og støvler å beskytte huden og sko.

•Prepare slip-bevis kjemikalier i henhold til produsentens instruksjoner. Vanligvis vil det være en reaktor kjemiske og en nøytraliserende kjemisk. Noen produsenter krever fortynning, men noen ikke. Forberede reaktoren kjemiske i en bred munn bøtte som du kan dyppe en mopp i. Forberede neutralizer kjemisk i en pumpe-stil hage sprøyta.

•IDENTIFY et lite område av flis hvor du kan teste kjemikalier. Testen hjelper deg tid hvor lang tid det tar for kjemiske å reagere med gulvet for å skape den rette mengden friksjon. Fordi fliser og miljøforhold varierer, varierer også nøyaktig tid kreves. Testen også lar deg verifisere at produktet vil arbeide med, og ikke ødelegge din side ved side. Testområdet trenger ikke å være mer enn en kvadratfot.

•Bruk en mopp, bruke en selv strøk av reaktoren kjemiske området. Når en klokke og noter hvilken tid det er når du gjør dette.

• Alle 60 sekunder, teste motstanden bruker gummi-soled sko. Gjør dette ved å trykke skoen til behandlet flisen og dra den. Flisen vil fortsatt ha reaktoren kjemiske på den. Du vil føle når flisen begynner å motstå å dra skoen.

•Når flisen begynner å motstå å dra skoen, sjekk klokken igjen og noter hvor lenge det er siden du brukte kjemiske.

•Bruk hage sprøyta gjelder neutralizer, helt dekker reaktoren kjemiske på ruten. Dette stopper kjemiske reaksjonen, forebygge overetching flis.

•Bruk en andre mopp og bøtte med rent vann å tørke opp reaktoren og nøytralisere kjemikalier.

•Gjenta trinn fire til 8, arbeider i avsnitt over flisen. Hvis din timing av delen test var, for eksempel gjelder fire minutter før du oppnådd den ønskede sklisikkerhet, så bare reaktoren kjemiske et område av arket som du kan fylle på fire minutter.

Tips og advarsler

  • Forskjellige typer flis krever ulike kjemikalier. Kontroller hva slags brikke du har slik at du får riktig kjemikalier før varemesser slip-bevis.
  • Se på en rekke produkter som hevder å slip-bevis fliser eller foreta flis Badeværelset. Evaluere anbefalinger, attester og vurdering fra din lokale jernvarehandel for å velge det beste produktet for deg. Det finnes andre antiskli-løsninger for fliser som ikke involverer etsing prosessen, men de fleste av dem krever profesjonelt program eller installasjon.
  • Sørg for at du bruker gummi sko og hansker som er vurdert for kjemiske arbeid. Hvis gummi ikke er sterk nok, går etsende kjemikalier gjennom gummi.