Hvordan slår elektrisitet et hjem?

January 24

Elektrisk kraft i et hjem er en stor infrastruktur som dekker nesten alle kvadratmil i dette landet. Strøm i hjemmet som driver datamaskinen du leser denne artikkelen på kan ha reise hundrevis av miles å nå din stikkontakt. Kraftselskapene faktisk kjøpe og selge elektrisk kraft og overføre den over strømnettet av denne nasjonen.

Elektrisk strøm

Når du reiser, har du lagt merke til de store kraftledningene som synes å være hundre fot opp og henge ned lange avstander mellom store tårn? Disse kraftledninger er mer enn sannsynlig del av strømnettet i USA. Hvis du kan følge disse høy spenning linjene, ville vanligvis i hundretusener av volt, de ende opp på en kraft genererer stasjon.Om de er kullfyrte, naturgass eller atomdrevne generasjon stasjoner, alle har én ting til felles. Drivstoff produserer damp, som slår store generatorer. Disse generatorene er vanligvis på størrelse med et vanlig ranch stil hjem.

Den transformatorstasjon eller Substation

Transformator eller Understasjon er reist utenfor hver storby eller småby. Dette er hvor den elektriske strømforsyningen er forvandlet ned til en håndterlig spenning overføres over bare ledninger til Sydpolen utenfor hjemmet. Høy spenning på disse trådene kan variere fra 11.000 til 20.000 volt avhengig av verktøyet. Igjen, Understasjon også øker spenningen fra kraftverkene til svært høy spenning over stort rutenett ledningene.

På Pole transformator utenfor hjemmet

Hvert hjem må denne høy spenning forvandlet ned til et nyttig og trygt produkt før det kan angi ditt bosted. Pole transformatoren serverer dette formålet, å ta høy spenning og redusere den til 240 volt, som deretter også brukes som 120 volt. Alle våre elektriske enheter er deretter matet fra dette pole transformator.

Kretsbrytere, sikringer og ledninger

Endelig er strøm nå hjemme, der det kan ha vært utviklet hundrevis av miles away. Det må nå gå gjennom visse verneinnretninger så det ikke skade eller ødelegge livet eller eiendom. Dette er hvor enten sikring eller strømbryter boksen kommer i.Sikringen er en stripe av metall som faktisk raskt brenne eller smelte, i sekunder, når en går gjennom den og overskrider det vurderingen av metall brukes. Overbelastningsbryteren-kan på samme prinsipp, men tilbakestille og brukes igjen. Faktisk, det er mange forskjellige typer circuit-breakers, men de virker på samme måte. Gjeldende passerer gjennom dem, og når en overflødig strøm oppstår en våren reiser kretsen. Det slår av strømmen av elektrisitet. Fra sikringer eller circuit-breakers avholde en wire makten å lys og utsalgssteder.