Hvordan slå en badekar tappekran

November 22

Et badekar kranen er ikke bare irriterende, men det kan være svært kostbart, bokstavelig talt kaster penger ned drain en drypp samtidig. Du kan slå deg til hjelp kommer.

Instruksjoner

•Shut vannet av før du prøver å fastsette den. Noen badekar har sin egen plass innebygd i veggen som kroker opp til det bestemt badekaret. Hvis det er tilfelle, bare åpne den og Drei knotten en høyresving.

•Locate vannet stenge ventil for eldre badekar. De fleste eldre boliger ble ikke bygget med egen tilgang paneler for hver individuelle tappekran, så du er nødt til å jakte på det beste stedet å slå av vannet eller se på ditt hjem blåkopi. Mesteparten av tiden, vil vann grenlinjer føre til enkelte kamper eller grupper av vann apparater.

•Look nær vaskemaskin og tørketrommel. Hvis ventilen ikke utenfor, det vil mest sannsynlig være i hva som fungerer som verktøyet eller Klesvask rom i huset. I noen hjem er det garasjen. Du kan vanligvis se en malt hjul. Det vil alltid være like ved hjemmet vannforsyning.

•Shut av vann til hele huset. Du kan gå ut og slå alt vannet til hele huset hvis du ikke finner en annen vannet ventilen.

•Vri hjulet eller ventil, med, eller til høyre for å slå av vannet. Bruk en skiftenøkkel hvis det ikke slår for hånd.