Hvordan skrive på klær med en Sharpie

May 21

Sharpie er merkenavnet på en linje av faste markører som er solgt på verdensbasis. Den første markøren som Sharpie ble introdusert i 1964, og ved utgangen av 2002, selskapet hadde solgt mer enn 200 millioner av deres faste markører. Du finner Sharpie markører i mer enn 24 farger i en rekke tips, supertynn til bred tips. Det finnes mange typer Sharpie markører, inkludert tradisjonelle Sharpie markører, Sharpie merkepenner og Sharpie spesialitet markører, som faste markører for merking CD/DVD, piratkopiert detektor markører, vannbasert markører og gni en Dub Klesvask markøren. Det er lett å skrive på klær med en vanlig Sharpie, men hvis du ikke ønsker å risikere noen falming, trenger du en Sharpie gni en Dub Klesvask markør.

Instruksjoner

Kjøp en Sharpie gni en Dub Klesvask markør. Denne fin spiss permanent markør er tilgjengelig for under $2 på de fleste forhandlere. Du finner den stoff og håndverket butikker, som Jo-Ann, eller din lokale papirhandelen, som stifter og Office Depot. Det er også tilgjengelig på Amazon.com og på webområdet for Sharpie.com. Gni en Dub Klesvask markøren er bare tilgjengelig i svart, men du kan enkelt skrive på klær uten frykt for at det vil visne bort. Denne indikatoren er nontoxic og det vil bli permanent gjennom flere vasker og selv renseri.

•Lay stykke klær mot et flatt underlag. Dette gjør det enklere å skrive uten noen feil.

•Think nøye om plasseringen på stykke klær som du ønsker å skrive på. Sharpies er faste markører, slik at du ikke ønsker å gjøre en feil som du vil angre senere.

•Fjern lokket fra Sharpie gni en Dub Klesvask markøren. Nøye skrive hva du vil på stykke klær.

Tips og advarsler

  • Første gang du vasker stykket klær som du markert med en Sharpie, sørg for at du vasker det separat. Du ønsker ikke å risikere å andre klær å få beiset.
  • Hvis du er foreldre med barn, kan det være nyttig å skrive barnets navn på det antrekket etiketten med Sharpies Klesvask markør.
  • Du kan også bruke vanlige Sharpie penner for å skrive på t-skjorter og andre klær. Normal Sharpie penner tilby en rekke farger å velge mellom, men merkingen du gjør med Sharpie vil til slutt visne eller blur som du vasker stykke klær.