Hvordan skrive en reparasjon brev til utleier i delstaten Louisiana

February 25

Hvordan skrive en reparasjon brev til utleier i delstaten Louisiana

Utleiere er forpliktet til å løse problemer med din boligkvarter Hvis problemene ikke ble forårsaket av deg, andre beboere eller gjester. Forlegenhet, til tider, er beviser feilen---uansett form---ikke er din skyld. Mens du lovlig ikke kan holde tilbake leie av reparasjoner kan du skrive en reparasjon brev til utleier og holde det som bevis i tilfelle du trenger å gå til retten.

Instruksjoner

•Tast inn brevet ble utarbeidet øverst på siden. Skrive ut fullt navn og gjeldende adresse og navnet og adressen til utleier under dato. La plass øverst med sertifisering nummeret, hvis mulig.

•Include Referanselinje som begynner "Reparasjonsforespørselen for..." etterfulgt av adressen til lokalene som trenger oppussing.

•Address utleier som "HR." eller "Miss/fru" og kort--- og tydelig---staten behovet for umiddelbar reparasjon på stedet, og at skaden skyldes naturlige årsaker og/eller omstendigheter som ikke var i kontrollen.

•Mention alle elementer og egenskaper individuelt i hjemmet som krever reparasjon.

•Spør utleier å ringe deg for å informere deg om når en service vil ta vare på problemet. Takk utleier og avslutte brevet med navn og telefon.

•Kopier og underskrive brevet og sende den som en sertifisert dokument. Holde en kopi eller brevet og kvittering på sertifisert utsendelsen for din egen poster. Se Louisiana state grenen av US Department av Housing and Urban Development Hvis problemet vedvarer for å spørre om alternative måltallet.