Hvordan skjule utendørs søppel bokser med personvern fekting

May 23

Hvordan skjule utendørs søppel bokser med personvern fekting

Søppel bokser er en del av livet som alle bruker men prøver å skjule. Hvis du kan finne en måte å lagre din søppelbøtter slik at de er lett å komme til når du trenger å kaste ut søpla, men også utenfor visningen, kan du har erobret en utfordring av søppel. Installere en personvern gjerde rundt en søppelbøtte området er enklere enn du tror, spesielt nå som gjerde deler er lett tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

•Mark av området der du vil lagre søppel bokser. Bestemme om du vil et skap med to, tre eller fire sider. Sammenlign målinger med størrelser av gjerdet solgt og justere dem til å passe tilsvarende slik at det er enklere å installere dem.

•Dig hull for tre hjørne innlegg med en spade eller innlegg hull digger til hullet er en tredjedel av pol. For eksempel grave et hull 2 fot dypt for en 6 fot stang.

•Still innlegg hullene og tamp jorda fast med en pole sabotasje til hullet er fylt og selv med jord. Har en hjelper holder stillingen lodd mens du fyller i hullet.

•Sett gjerdet delene til innlegg, bruke maskinvaren som kommer med gjerder. Nivå hver del nøye ved tilknytning delene.

•Sett hengsel maskinvare der en av delene vil tjene som en dør til papirkurven området. Bruk erosjon-bevis treskruer for å sikre hengslet til hjørnet stolpe og gjerde.