Hvordan skjule telefon ledninger

July 4

Hvordan skjule telefon ledninger

Ledningene som går gjennom et rom er ikke bare stygge, de er farlige. Noen kunne tur over seg. Det er også mulig for ledninger å bli fanget opp i vakuum. Det er et par måter du kan skjule disse telefon ledninger. Dette er relativt rask og rimelig. Ikke bli en profesjonell å gjøre en jobb du kan gjøre lett i dag for en brøkdel av prisen.

Instruksjoner

•Measure lengden på kabelen å skjule. Dette gjør du ved å legge måten det naturlig faller og bruk målebåndet. Skriv ned målene. Hvis du har tepper, er den enkleste måten å skjule ledningen skli det under teppet. Hvis du har ingen teppe, gå til trinn 4.

•Pry et lite mellomrom mellom teppet og i veggen ved hjelp av en flathead skrutrekker. Ikke vær redd for å gjøre dette. Det er nok plass det å få hodet skrutrekker og snuse. Ikke dra på teppet.

•Start på området nærmest telefonen. Bruk din skrutrekker for å presse ledningen mellom teppeleggingen og veggen. Vær forsiktig med å presse for vanskelig; Du kan bryte isolasjonen rundt ledningen. Gjenta denne prosessen hele veien rundt i rommet. Stifter ledningen langs veggen og male i samme farge som veggen.

•Arrange raceways langs gulvet nær bunnen av veggene der du skal installere dem. Installer den horisontale dem først. Start nærmeste telefonen og legge kabelen i sporet i raceway.

•Continue langs veggen før alle horisontale wire er skjult. Hvis du vil bruke raceways langs veggen for loddrett ledningen, må du vurdere det faktum at raceway vil skje selv om du male det, og det vil ikke tillate noen gi for ledningen slik du vil bli stakk bruke telefonen i ett område. Hvis det er fortsatt mye wire legger vises, sørg for at du raceway rett. En skjeve eller fulle raceway ville stikke ut merkbart.

•Bruk maling som samsvarer med veggen å male over raceway.

Tips og advarsler

  • Hvis du har baseboards og tepper, har du det best filmmanuskriptet. Bare tuck ledningen mellom tepper og baseboard.
  • Aldri skjære gjennom wire isolasjon, som det kunne være en brannfare.