Hvordan skjule svømmebasseng vegger

June 21

Hvordan skjule svømmebasseng vegger

Hvis du har besluttet å rive ned gamle vinyl fôr bassenget, må du forstå hvordan å skjule bassenget sidene å unngå skade bassenget rutefly og unngå skade noen arbeider rundt bassenget. Dette er viktig hvis du planlegger å rekonstruere bassenget i fremtiden. Drenering bassenget vil ta mest mengden av tid for dette prosjektet.

Instruksjoner

Slå av alle pumper og filtre du har koblet til bassenget. Denne eksakte prosessen avhenger av utstyret du har installert. Generelt, har du vanligvis en sub-panel koblet til breaker-boksen som styrer bassenget.

•Plasser innløp tube avfall pumpen i bassenget slik røret kjører langs bunnen. Sett røret utløp av avfall pumpen så det ikke som mål bassenget på noen organer av vann eller septic systemet. Sjekk med din lokale myndigheter til å finne riktig avhending metode for bassenget. I de fleste kommuner, har du lov til å kjøre vann nedover gaten og inn i en kloakk avløp. Avløp vann helt fra bassenget.

Frakobles alle linjer vann og avløp koblet til vannstråle i sideveggene bassenget. I de fleste tilfeller trenger du bare å fullføre dette er et par tang.

•Fjern alle skjelett rammer fra toppen av bassenget. De fleste innramming er sikret med skruer.

•Skyv forsiktig på den ene siden av bassenget å kollapse det til sentrum. Har noen andre Skyv inn på motsatt side av bassenget.

•Reposition deg og hjelperen din til sidene som står fremdeles. Trykk en av sidene ned og deretter den andre.