Hvordan skjule Modem og kabler

May 3

Hvordan skjule Modem og kabler

Ingen liker å se på et rot av ledninger dingler mellom modemet, datamaskin, skriver og andre gadgets. Men disse tingene er nødvendig i en alder av datamaskiner, og med mindre du er villig til å skall ut penger for å gå trådløst på alle din høyteknologiske gadgets, du må være litt kreativ skjule modem og kabler. Heldigvis, det er en rask og billig måte å holde dette ut av veien.

Instruksjoner

•Velg en dekorativ boks som modemet vil passe godt med litt ekstra plass for luft. Klipp ut en rektangulær sporet på baksiden av samme lengde og høyde som baksiden av modemet for enkel tilgang til ulike pluggene på baksiden av modemet. POKE diskret hull rundt sider og boksen å gi luftsirkulasjon. Sett modemet i dekorative for å skjule den.

•Wind opp overflødig lengder av wire og kaste dem i riktig størrelse dekorative bokser. Kuttet liten hakk i toppen av boksene for å tillate ledningene inn og ut av dem. Stable boksene pent på en pult eller gulv som dekorasjon.

•Gå skriveren og datamaskinen nærmere modem og makt kilde å unngå overflødig ledning vises.

Tips og advarsler

  • Pass på å etterlate ekstra plass i boksen for modemet å tillate luftstrøm og hindre overoppheting. Sjekk modemet innimellom for å sikre at det bor kult.