Hvordan skjule karnappvindu kabler

June 23

Bay Vinduer er sett av minst tre windows som er innfelt, skape et romslig område med lys å oversvømme et rom. Mange karnappvinduer har vinduet seter eller andre møbler i nærheten. Den kabler eller ledninger, kontrollere bay persienner eller blindene henge ned løst foran vinduet og, ifølge en studie publisert i Journal of American Medical Association, noen barn har dødd av kvalt i kablene. Enten du ønsker å skjule din karnappvindu kabler for estetisk eller sikkerhetsmessige grunner, er gjør så en enkel oppgave.

Instruksjoner

Skjule kabler bak møbler

•Plasser store møbler, for eksempel kommoder, hyller eller armoires ved bay windows. Ikke plass dem direkte tilstøtende veggen ennå.

•Trykk en tack inn i veggen der møbler er å gå. Plass tack så nær som du kan karnappvindu side molding, men ikke så tett at møbler ikke dekker det.

•Drape vinduet bay blinde eller sjatteringen kabler over tack. Flytte møbler skjule kabelen. Bare dra på kabelen fra der den kaste ut skygge eller blind mekanisme for å løslate kabelen fra tack hvis du ønsker å bruke kabelen. Erstatt kabelen bak møblene ved å slippe det over tack og la den henge nedover på den.

Skjule kabler med en valance

•Measure bredden på et vindu i bay windows med målebåndet. Merk denne bredden på din stoff pluss et par tommer for en hem.

•Mark høyde valance på din stoff. Gjør merket doble den faktiske lengden på valance pluss fire for hem. For eksempel ønsker du valance til åtte tommer lang, Marker tjue inches på stoffet.

•Skjære din stoff.

•Falsing over en en tomme hem på enten kort slutten av stoff, feste det og sy det sammen. Brett valance langs den lange aksen og kaste en ytterligere én tomme hem over toppen. Bunnen skal delen brettes. PIN øverste kanten og sy det sammen. Klemme en del to inches under toppen og brett stoffet innover oppretter en ny fold under toppen. Sy denne ny fold på, skaper en gardin stang lomme.

•Vri valance over på skrivebord og lå en en tomme høy, fem tommers lang stripe av stoff over toppen. Feste det sammen og sy det valance, skaper en lomme på toppen av valance og skjult. Passer valance gjennom gardin stanga bay vinduene og plasser karnappvindu kablene bak valance i topp lomme.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å skjule karnappvindu kablene fordi du er bekymret for barnets sikkerhet, bruke valance teknikk og holde store møbler i vinduet.