Hvordan skjule estetisk en klimaanlegg enhet

May 5

Hvordan skjule estetisk en klimaanlegg enhet

Siste noen ønsker etter lommepenger landskap en hage eller forbedre det ytre utseendet på sitt hjem er å ha en metallboks klimaanlegg enhet med kabler og ledninger i vanlig skue. Finne en måte å skjule enheten mens du fortsatt gjør barrieren attraktive og utfyller omgivelsene er ikke så vanskelig en oppgave som det kan virke. Opprette en tre vegg med gitter paneler er en naturlig og effektiv løsning.

Instruksjoner

•Measure området blokkeres av rundt aircondition enheten på 5 fot over og 3 fot dypt. Sett to innsatsen nærmest huset med en ca 4 inches ut fra strukturen og den andre med en 2-fot gap for tilgang til enheten. Bindebånd rundt innsatsen å få området plassen. Sjekk med en konstruksjon firkant streng linjene er rette og hjørnene er firkantet. Spray en flekk av spraymaling hjørne å markere plasseringen av innleggene.

•Dig fire like store etter hull bred nok støtter 4-ganger-4 innlegg. Grave dem til en dybde på 1 fot, og fyll dem om lag 2 inches dyp med tørr betongblanding. Sted det første 5-fots langt innlegg i hullet og hell tørr betong rundt innlegget til en høyde av to tredjedeler hullets dybde. Bruk en nivå å justere retthet av innlegget og plassere betong blokker rundt innlegget å holde den rett. Gjenta prosessen med tre andre innlegg.

•La betongen til å herde over natten. Pulverisert betongen vil trekke fuktighet fra de omkringliggende jord sette. Med innlegg sikker i betongen, fylle resten av hvert hull med skitt før de er helt dekket.

•Measure fra midtpunktet i ett innlegg til midtpunktet i ene siden av den. Cut et stykke tre gitteret tilsvarer vannrette dimensjonene. Loddrett målingen er laget ned fra toppen av poster til et punkt om lag 3 inches fra bakken. Fest gitter paneler sikkert innlegg med 3-tommers tre skruer.

Tips og advarsler

  • Vær sikker på avreise plass for vedlikehold arbeidere til access klimaanlegget om nødvendig, eller du må demontere en vegg for tjenesten maskinen hvis det er et problem.
  • Bruk behandlet trelast å beskytte strukturen av elementer og kontakt med bakken.
  • Vær forsiktig og øye når du bruker elektroverktøy for å unngå eventuelle skader.