Hvordan skjule en utvendig AC enhet

May 28

Hvordan skjule en utvendig AC enhet

En utvendig AC enhet er i nesten alle tilfeller, ikke attraktiv. Det kan ta fra utsiden av hjemmet ditt, uansett hvor du har dekorert resten av det visuelle. Lær hvordan du kan skjule en utendørs klimaanlegg slik at det blir nesten usynlig, eller på minst hvordan for å blande det inn i resten av innredningen din landskapsarbeid slik at det ikke er første besøkende merke når du ser ved siden av ditt hjem.

Instruksjoner

•Paint enheten med en metall maling ment spesielt for utendørs bruk. Velg den samme fargen som selve huset slik at den blander inn det visuelt.

•Build en for å plassere over aircondition-enhet. Bruke gitteret arbeid å sikre luftstrøm og male det samme farge av huset kamuflere det også. Fest gitter arbeid hvor hele bunnen av huset til å blande det ytterligere.

•Plant busker eller busker skjule en utvendig AC enhet. Sette dem i bakken et par feet fra det å sikre en klar bane for vedlikehold, men fortsatt nær nok til å dekke enheten helt fra visningen.

•Plasser store potted trær og planter rundt for å skjule aircondition-enhet hvis du ikke klarer å plante i bakken. Dette gjør for enkel flytting og mindre hagestell, som Luke.

Sette inn en Fortelt sted rett over klimaanlegget, bruker utendørs stoff. Dette gir fortsatt luftstrømmen tilfører farge og visuell interesse i stedet for bare en hunk av metall.

•Hide utvendig AC enhet med andre verft dekorasjoner, som større fontener, fugl bad eller garden statuer. Endre dem ut med sesongens innredning hele året.