Hvordan skjule en utenfor klimaanlegg enhet

April 22

Hvordan skjule en utenfor klimaanlegg enhet

En utenfor klimaanlegg enhet vil sannsynligvis aldri bli sett som en estetisk supplement til ditt hjem. Må plasseres utenfor skal fungere, trenger du ikke muligheten til å sette det innenfor din huset eller garasjen å skjule den. Det er imidlertid tilgjengelige skjule den til en viss grad. Selv om enheten må fortsatt utenfor funksjonen, kan en liten forkledning her og der gjøre hele forskjellen i verden.

Instruksjoner

•Paint på utsiden av klimaanlegg å matche den utvendige fargen av huset. Vanlig maleverktøy vil fungere, og når det er malt, enheten vil visne i bakgrunnen. Dette er den enkleste og enkleste metoden å skjule utenfor klimaanlegg, og nesten alle kan gjøre det. Kontroller at du male metallramme delene og ikke svømmeføtter.

•Sett opp gitter paneler å skjule utenfor klimaanlegget enheten. Denne konstruksjonen kan være så enkelt som ett panel plassert foran enheten, eller noe mer omfattende, for eksempel et tre sider latticework gjerde. Bare sørg for at det er plass til enheten enkelt for regelmessig renhold og vedlikehold eller hvis du må reparere enheten.

•Plant busker rundt aircondition-enhet. De gjør en god naturlig forkledning, er attraktive og vil gli inn i nesten alle miljøer. Kontroller at du gir nok plass til service og vedlikehold. Enda viktigere, forlate plass slik at fallende løv og kvister ikke falle i viftebladene og forårsaker skader.

•Plasser store potted anlegg rundt en utenfor klimaanlegg. Dette kan gjøres som en midlertidig løsning for partier eller sosiale sammenkomster eller som en mer permanent løsning i solfylte, temperert klima. Plantene må bli vannet og ivaretatt regelmessig, men potteplanter kan flyttes eller endres når du ønsker. I kjøligere klima, kan de være fastsatt i sommermånedene og brakt inn i huset om vinteren.