Hvordan skjule en utendørs klimaanlegg enhet

August 4

I klima med varme somre, er utendørs air condition enheter ofte funnet i yards, spesielt med hjem for nyere bygg. Disse enhetene er vanligvis flere fot lang og bred, tar opp plass direkte på siden av en bygning. Utendørs air condition enheter kan legge til et tiltalende utseende i en hage, men det er flere måter å skjule dem samtidig attraktive funksjoner landskapet.

Instruksjoner

•Mark et område på hver side av utendørs aircondition ca 3 ft å tillate tilstrekkelig luftstrøm. Bruk gårdsplass flaggene eller spray maling for å markere stedene før installasjonen av barrieren.

•Bruk materialer som passer ditt hjem for å bygge en innesluttet mellomrom rundt klimaanlegget. Gjøre veggene flere fot høyere enn enheten og installere en port i front å tillate tilgang. Bruke ytterkledning, stukk, murstein, stein eller andre passende byggematerialer som går med bygningen.

•Dig en grunne grøfter rundt utendørs klimaanlegg og installere en gitter gjerde ved å fylle den med skitt eller sement. Plass en gate i enheten. Dekk gitteret med snikende vinstokker som eføy eller kaprifolium. Som plantene vokser, vil de fylle i gitteret gjør enheten enda mindre synlig.

•Bruk planter å skjule utendørs aircondition-enhet. Installere høye eviggrønne busker og busker i rad rundt enheten å opprette en helårig barriere. Få eldre busker for umiddelbar dekning eller tillate nok avstand for vekst mellom planter hvis ikke modne. La et gap stor nok for reparasjon personell skal gjennom tilgang klimaanlegget.

Sette inn et gjerde rundt klimaanlegget som tilstrekkelig blokkerer utsikten fra en rekke vinkler. Bruke tradisjonelle solid fekting materialer som tre eller plast.

•Design aircondition-enhet med en frodig hage med høye planter som rose busker, forsythia, ornamentale gresstyper og sommerfugl busker. La en bane for enkel tilgang.