Hvordan skjule en sprekk i gips felles bruker Molding

January 5

Hvordan skjule en sprekk i gips felles bruker Molding

Gips sprekker er en vanlig foreteelse. Huset bosetting og varme-relaterte ekspansjon og sammentrekning av felles sammensatte kan forårsake slike sprengning. Høyst sprekk oppstå på felles hvor to gips boards møtes og overføre langs sømmen. Mens gips sprekker kan skjules med molding, med mindre underliggende gips er reparert, fortsetter sprekk å vokse, krever konstant oppmerksomhet. Reparasjon sprekk før dekker den med molding krever mer arbeid først, men er en bedre løsning.

Instruksjoner

•Kuleis en porsjon hurtigtørkende felles sammensatte på gips kniven og trykk det langs sprekken; gjørme vertikale sprekker fra topp til bunn; La praktisk guide deg på vannrette sprekker. Fylle kniven og fortsetter over lengre sprekker.

•Trykk en stripe av gips tape langs sprekk og i gjørma med gips kniven. Påfør et tynt lag av gjørme på båndet, skrape bort overflødig og la det tørke. Glatt sparkelmasse med middels-korns slipepapir.

•Measure sprekk og kuttet en lengden molding ønsket lengde. Fra nærmeste hjørne, måle og markere veggen hver 16 inches for å identifisere veggen studs; spikrer mellom stenderne gir en svak forbindelse. Hold mold mot veggen, dekker det berørte området og kjøre en etterbehandling spiker gjennom molding og inn i veggen og veggen stud.

•Plasser snekker nivå på molding og justere mold til den er helt nivå. Kjøre en andre etterbehandling spiker gjennom molding neste stud (16 tommer til høyre eller venstre). Fortsett til sprakk området er dekket.