Hvordan skjule en lenken koble sammen gjerde

November 11

Lenken koble sammen er en av de mest allsidige og brukte og prisgunstige formene gjerde, er det ikke den mest attraktive av fekting alternativer. Hvis du har vokst lei av utseendet til din chain link gjerde, finnes det flere måter du kan gjøre det mer attraktivt eller skjule det helt. Stopp fretting om at stygt. Gjør det en vakker tillegg til ditt hjem og hage.

Instruksjoner

•Hide din chain link gjerde av fremtredende dekning med rullet tre gjerde i fern, pine, willow bambus samt pinner, Siv, bregner og kvister. Laget av små biter av tre holdt sammen med wire, denne typen gjerde er solgt i ruller og er tilgjengelig i forskjellige høyder opptil 8 føtter å imøtekomme kjeden link gjerde. Valsede fekting er enkelt å legge til eksisterende gjerdet med ledning, og vil raskt legge til personvern, skjule denne lenken koble sammen og legge et snev av natur til ditt hjem og hage.

•Dekk chain link gjerde med årlige vines, en midlertidig måte å skjule din chain link gjerde. Hvis du vurderer endring ut den gamle kjedekobling neste sesong for en annen stil fekting helt, kan årlige vinrankene være en fin måte å skjule din gjerde for det kommende året. Årlige vinstokker som svart-eyed Susan, sypresser og morgensol vil vokse raskt å dekke gjerdet, men vil ikke vokse tilbake, gjør neste sesongs gjerde bytte et blunk.

•Velg en flerårig vinranke permanent dekke din chain link gjerde uten behovet å plante hver sesong. Flerårig vinstokker som clematis, engelsk eføy, lidenskap blomster og trompet creeper kan ta litt lengre tid å modne; men er de relativt enkelt å fikse din stygge chain link gjerde. Flerårig vinstokker pleier å tynne ut litt i vintermånedene, så kan du vurdere et lag med grønn maling på din gjerde før planting.

•Plant blomstrende busker foran din chain link gjerde. Blomstrende busker kreve som roser, syriner eller hortensia kan ta mer tid enn vinstokker å vokse stort nok til å skjule gjerdet og vil definitivt mer vedlikehold; men de vil opprette en fargerik og aromatiske løsning på ditt problem chain link gjerde.