Hvordan skjule en klimaanlegg enhet

August 22

Et klimaanlegg kan være en skjemmende innslag på utsiden av en hjem. Siden det ikke ville vanligvis være praktisk å flytte enheten, kan skjule den med noe mer tiltalende forbedre hjemmet panikk. Vurdere mange alternativer basert på personlige preferanser, evne og kostnader. To vanlige alternativer bruker bare vegetasjon, for eksempel busker eller høyt gress, eller bruke en gitter-skjermen. Du kan kombinere disse alternativene hvis du liker.

Instruksjoner

Bruke vegetasjon

•Decide hva slags planter å bruke. Selv høyt gress, busker og busker kan du effektivt skjule klimaanlegget enheten fra visningen. Velg noe som vil vokse høy nok til å blokkere visning, men det kan også ha plass til å vokse inn tilgjengelige. Du kan også vurdere å legge mindre planter, for eksempel blomster eller bunndekkende, foran høyere vegetasjonen å gi mer interesse.

•Prepare jord. Bruker en spade og en rake, fjerner eksisterende gresset og slå jord til en dybde på ca seks inches. Husk å bryte opp smuss å tillate plantene å avle lettere. Størrelsen på området for å forberede avhenger av hvilke typer planter valgt.

•Sett de nye plantene. Grave et hull for hver plante, plasserer den i bakken bare til toppen av rot ballen og fylle ut rundt med løs jord. Pakk forsiktig for å holde anlegget seg. Når alle planter er på plass, vann sjenerøst.

Ved hjelp av en gitter

•Measure dimensjoner. Bruke et målebånd, måle hver side av klimaanlegget. Vil du ha minst 18 inches mellom enheten og gitteret for å tillate tilgang. Avhengig av hvilken retning du vil skjule enheten fra, du kan enten bygge en tosidig eller tre struktur. Merke plasseringene for hjørne innlegg: tre for tosidig eller fire for tre sider. Hvis bygge en tre sider struktur, lar du minst 18-24 inches på den ene siden mellom innlegget og bygningen for tilgang.

•Still innlegg. Grave et hull for hvert innlegg på målt sted, og sett den i bakken. Innlegget bør utvide ca en fjerdedel av den høyden i bakken. Kontroller at innleggene er nivå og lodd og i en rett linje med hverandre. Kontroller også at toppen er på samme høyde slik gitteret passer ordentlig. Kutte innlegg om nødvendig slik at de er riktig høyde. Tett pack smusset rundt hvert innlegg så det er stabil.

•Installer gitter panelene. Mål og kutt gitter panelene til innleggene. Fest dem med skruen eller nagle ved jevne mellomrom 12 til 18 inches.

Tips og advarsler

  • Vær sikker på avreise plass rundt klimaanlegget å tillate tilgang hvis vedlikehold kreves. Velg typer planter som er godt egnet for ditt område og hvor mye skygge hvor de skal plasseres.
  • Arbeid med elektroverktøy kan være farlig; Sørg for å følge alle forholdsregler for utstyret. Kontakt lokale byggforskrifter og hus association bestemmelser.