Hvordan skjule en husets Foundation

July 26

Hvordan skjule en husets Foundation

En husets foundation er en viktig del av konstruksjon, sikring og forankring bygningen til bakken. Imidlertid kanskje utsatt sement felgen på utsiden av hjemmet ikke attraktiv for eieren, i stedet opprette en uferdig opptreden på en ellers perfekt bygning og landskap. Hvis du vil forbedre utseendet av ditt hjem ved å skjule sitt fundament, finnes det flere teknikker å velge mellom.

Instruksjoner

•Paint stiftelsen vegger å gli inn i huset ditt fargevalg og skjule grå sement fargen. På nybygde hjem, bruke maling bare etter betongfundament har kurert minst en måned. Bruk konkret filigran for den beste dekningen. Gjøre design eller veggmalerier langs foundation veggene for å vise en kreativ personlighet.

•Installer stein eller skifer over stiftelsen å skjule de opprinnelige overflate materialene. Bruke ekte stein ved å installere et lag mørtel på veggen og trykke steinene på plass i et mønster du velger. Bruk faux stein, som er mer lett, et rimeligere alternativ. Bruke bygging lim på baksiden av faux stein og trykk på stiftelsens overflate.

•Hide husets foundation ved hjelp av landskapsarbeid rundt foten av bygningen. Bruk et kort gjerde som starter i bakken og strekker seg litt høyere enn foundation veggene. Bruke planter, for eksempel eviggrønne busker som holly og juniper, skjule grunnlaget til enhver tid av året. Plass en lav espalier gjerdet langs foundation og plante vinrankene å kombinere de to metodene.

•Build et lite dekk eller sjal rundt veranda på noen av veggene. Et dekk eller veranda skjuler grunnlaget og skaper en attraktiv funksjonen du kan bruke for utendørs servering eller avslappende.

•Hide stiftelsen med slitesterk fliser. Velg keramiske fliser for et mer tradisjonelt utseende eller bruk fargerike glassfliser for en moderne vibe på ditt hjem eksteriør. Bruke fliser av ulike farger til å lage et mønster eller slå grunnlaget til et kunstverk ved å gjøre et bilde.