Hvordan skjule en gjerde med Evergreen

December 29

Når du har en skjemmende gjerde i hagen din og fjerning ikke er et alternativ, kan du vurdere å skjule den. Mens det er flere måter du kan gjøre dette, gir bruker eviggrønne busker et naturlig alternativ. I motsetning til andre typer busker gir evergreen helårig dekning, skjuler gjerdet i alle årstider.

Instruksjoner

•Kontroller gjerdet som du ønsker å skjule mottar full sol. Ifølge Colorado State University må de fleste arter av evergreens fullt sollys å trives. Observere gjerdet å sørge for at det er klart fra store skyggen trærne eller bygninger som blokkerer sollys.

•Velg av eviggrønne bush du vil bruke i gjerdet-hiding prosjektet. Eviggrønne busker kommer i flere figurtyper. Kjegle og verden formede varianter pleier å være høy, gir det beste dekning alternativet for gjerdet. Koniske evergreens eksempler på einer, typer tuja og dverg arter som Alberta Gran. Verden formet eviggrønne typer inkluderer dverg blue spruce, boxwood og bobazam.

•Contact lokale bedrifter å sikre det er ingen t-banelinjer i nærheten av gjerdet som kan være i måten under evergreen plante prosessen.

•Prepare jorden rundt gjerdet ved å legge et lag av organisk materiale, som kompost, torv mose eller gjødsel som er mellom 1 og 3 inches tykke. Bruk en spade til å mikse eksisterende jord og organisk materiale til en dybde på 1 fot.

•Dig et hull for hver evergreen busk som er dypt nok til å dekke rot pære. Gjøre hullene flere fot fra gjerdet å tillate for vekst. Forlate et mellomrom på flere fot mellom hver bush å unngå overbefolkning planter.

•Et nye buskene basert på hvor anbefalt for din bestemt arter av eviggrønne. Trim etter behov.

Tips og advarsler

  • Det kan ta flere år før evergreens vokse nok til å skjule helt gjerdet.