Hvordan skjule en foss filtrering enhet

November 5

Hvordan skjule en foss filtrering enhet

Sitter utenfor som solen begynner å sette, kan lytte til beroligende lyden av fallende vann være en fin måte å slappe av etter en lang dag. Hvis du er heldig nok til å ha et tjern eller basseng med en innebygd foss, gir filtrering enheten en viktig tjeneste. Når enheten er synlig, kan det bli en eyesore på en ellers rolig landskap. Bruk en av flere metoder for å skjule foss filtrering enheten fra visningen.

Instruksjoner

•Hide foss filtrering enhet med steiner eller steiner. Noen typer filtrering enheter er designet for å håndtere vekten av disse naturlige funksjoner. Plasser filtrering enheten på en stein som allerede er på plass, deretter ordne andre stein og steinblokker langs og på enheten. Vannet vil strømme over steinene, styrke vannfall effekt.

•Plant busker rundt en foss filtrering enhet som er atskilt fra fossen. Bruk eviggrønne busker som høye einer eller holly som gir dekning året rundt. La et gap for vedlikehold tilgang. Høye ornamentale gresstyper gir også konsekvent dekning.

Sette inn en mur rundt foss filtrering enheten som er litt høyere enn enheten. Gjøre tre sider, installere en port for tilgang på fjerde. Bygge veggen med murstein, cinderblock eller sement.

•Build tre dekk over filtrering enhet eller installere enheten under en eksisterende dekk i nærheten av dammen og fossen. Plass under opphøyet dekk benyttes, og du har et sted å sitte og nyte utsikten over vann-funksjonen.

•Bury foss filtrering enheten hvis det er et alternativ med din spesifikke typen filter. Du kan også grave hull stor nok å huse filteret og linje hullet med sement et mindre skitne alternativ. Topp sement hullet med en metall panel, så dekk panelet med potteplanter.

Tips og advarsler

  • Foss filtrering enheter kommer i en rekke ulike typer og størrelser. Før du prøver å skjule det, kontroller at metoden du velger passer for din type.