Hvordan skjule ditt a/c enhet

May 2

Hvordan skjule ditt a/c enhet

Det er lett å verdsette din klimaanlegg under skålding sommerdager, til tross for stygge utseende. Men når årstidene tur kaldere og enheten ikke er i bruk, kan det bli en distraksjon og et stygt. Enten klimaanlegget er en stor utendørs enhet eller en vegg enhet eller vinduet enhet blir værende i året rundt, finnes det måter å gjemme den fra visningen.

Instruksjoner

•Bruk en klimaanlegget dekke skjule enheten. Klimaanlegget dekker er laget for både innvendig og utvendig enheter og kommer i en rekke farger og størrelser. Installere ved å gli over klimaanlegget. Kjøpe en lignende til fargen på veggene å gli. Modellene også bidra til å beskytte rommet mot kulde utkast om vinteren.

•Dekk interiør klimaanlegget med en sammenleggbar skjerm. Brette og justere skjermen slik at den dekker enheten og veggen rundt. Få en lightweight skjerm til å enkelt flytte ut av veien når du skal bruke klimaanlegget.

•Hide utendørs enheten ved å installere et gjerde. Kontroller at minst 3 fot klaring på hver side av a/c-enheten for å tillate luft å flyte riktig. La en side åpen eller inkluderer en gate for tilgang til reparasjon. Bruke solid fekting materiale eller en hage espalier hvor du kan vokse hengende vinstokker en dekorativ effekt.

•Plasser gardiner over din indre a/c enhet. Installere en stang på samme høyde som andre vinduer i rommet. Henge med matchende gardiner å skape en illusjon av et ekstra vindu. Lukk gardinene når du skal skjule og åpne når du skal bruke klimaanlegget.

•Bruk planter å skjule utvendig enheten. Plante eviggrønne busker som einebær, barlind, holdt riktig eller holly skjule enheten på året. Ordne høye potteplanter strategisk rundt klimaanlegget slik den er skjult. Flytte planter for tilgang.