Hvordan skjule datamaskiner fra innbruddstyver

January 28

Hvordan skjule datamaskiner fra innbruddstyver

Å vite hvordan å skjule datamaskinen fra innbruddstyver kan forhindre skruppelløse elementer som bruker personlig informasjon lagret på datamaskinen stjele identiteten din. Hvis du skal på ferie merke du ikke dine personopplysninger manglet til du kom hjem. Går utover låse dørene og aktivere et sikkerhetssystem ved å skjule datamaskinen i vanlig bokser eller hardt til tilgang flekker ved innbrudd.

Instruksjoner

•Koble maskinen og alle eksterne enheter koblet til. Sett alle ledningene i en vanlig brun og tape boksen igjen med pakking tape. Du kan også bruke en boks for en billigere vare du allerede har kjøpt som en innbruddstyv ikke har noen interesse. Bruk ikke en boks med dyre produkter som dette vil bare trekke oppmerksomhet til boksen og innholdet.

•Pack datamaskinen og de eksterne enhetene i separate uinteressant bokser. Skjule enheter som skrivere, tastaturer og webkameraer fordi de angir at det finnes en datamaskin andre steder i huset. Mindre tegn på en datamaskin den innbruddstyv ser, jo mindre sannsynlig innbruddstyv vil tilbringe tid på jakt etter en.

•Plasser boksene i et område hvor det ville ta en innbruddstyv mer tid og problemer med å nå, som i et mørkt hjørne i garasjen eller under andre bokser av unyttig søppel du ikke bruker eller på loftet. Innbruddstyver liker å bruke så lite tid som mulig i huset, så gjør datamaskinen vanskelig tilgang kan holde det tryggere.