Hvordan skjørt et hus

July 28

Hvordan skjørt et hus

Lister for et hus er viktig hvis huset er utsatt fra under. Lister beskytter huset fra skade fra dyr, gnagere, rusk samler og været. Alle ledninger eller avløp under mobile hjem er også beskyttet. Det finnes bestemte trinn for hvordan å skjørt et hus. De fleste hus lister kommer i kit form med installasjonsinstruksjoner og alle nødvendige bitene. Bruk produsentens instruksjoner for beste bruk av materiale og å unngå feil.

Instruksjoner

•Få bakken under mobile hjem klar. Trekk ut alle gress og ugress fra rundt omkretsen av huset. Nivå knollene eller hull med bakken rundt dem med spade. Sted sheeting under huset å hindre buildup av fuktighet etter lister til huset.

•Plasser baseboards under kanten av mobile hjem. Utforme styrene rundt omkretsen av huset. Bruke lodd bob midtstille baseboards av henger den fra huset for å finne midten av baseboards. Skjær fire innsatser fra baseboard materialet opprette innsats huset hjørner. Angi en innsats på hvert hjørne å hindre lister flyttes.

•Plasser bakken rail materialet rundt baseboards. Holde fremkanten av materialet selv med den ytre kanten av baseboards. Danne hjørnene i materialet etter produsentens instruksjoner. Bruk den tinn snips for å klippe materialet. Bruke bakken toppene å feste baseboards og bakken skinner til bakken. Angi toppene i hullene på bakken skinner. Hammer dette fast i bakken.

•Still toppen trim på plass i huset. Bruk målebånd finne høyden på lister fra bunnen av mobile hjem til baseboards i hvert hjørne av mobile hjem. Merke høyden trengs på papir for begge sider av hvert hjørne. de vil sannsynligvis ikke være det samme for hvert hjørne. Bore skruer inn trim, i henhold til produsentens instruksjoner, knytte topp trim.

•Still kritt linje i et hjørne og utvide den ned på siden av huset. Ta en linje på bakken for å gi deg en god guide å følge den lister. Gjør dette for alle fire sidene. Dette vil hjelpe holde lister i kø.

•Bruk så kutte skjørt lengde. Sørg så har fin tann bladet satt på bakover slik at du får en selv, ren klippe. Bruke riktig Vær merkene på topp trim avhengig av temperaturen. Kutte lengden kortere for kaldt vær installasjon og lengre for varmt vær installasjon; Dette gir ekspansjon og sammentrekning av det lister.

Stå et sted opp det første stykket lister i et hjørne. Bruk kantene på Kabellist panelene til blonder skjørt sammen fra startpunktet. Klipp og angi Kabellist ett avsnitt om gangen til du har jobbet i hele mobile hjemmet.

•Lokk som kan klikkes trim foran langs toppen trim. Overlappe trim foran 1 tomme i endene. Dette trenger ikke mer festing.