Hvordan skjermen i et overbygd veranda

June 16

Hvordan skjermen i et overbygd veranda

Det kan være noe mer behagelig enn å sitte på en veranda, nipper til en drink og se verden gå, men hvis den verandaen ikke er vist i, opplevelsen kan også være ganske buggy. En god skjerm kan hindre mange insekter blir på verandaen og la på trammen for å bli mer av en forlengelse av huset enn en utenfor rommet. Skjermer tilbyr også delvis beskyttelse mot elementene, siden de vil holde ut noen av regn og vind.

Instruksjoner

•Measure dimensjoner hver åpne at du vil bli dekket med en skjerm. Legg 2 inches til både vertikale og horisontale målinger.

•Skjære skjermen etter siste dimensjonene. Hvis du klipper det med en kniv, sikre skjermen hviler på en overflate som du ikke tankene å få kniv merker på.

•Plasser toppen av skjermen en tommers over toppen av åpningen. Stifte det over toppen for å holde det på plass. Kontroller at skjermen forblir på en selv høyden mens du stifte det.

•Trekk skjermen ned og hold den stram. Stift i midten av skjermen til den nederste kanten. Flytter enten venstre eller høyre og stifter skjermen til tre hver 6 til 8 inches. Kontroller at det er ingen rynker i området før du stifte det. Når du kommer til slutten av skjermen, stift den andre siden av nedre kant.

•Glatt og stifter sidene, starter i midten av hver side og arbeider enten opp eller ned. Fortsette rundt hele åpningen til skjermen er helt sikre.

•Bruk så å klippe stykker av lekte like ved siden av skjermen. Taper tommen på hver ende av lekte med 45 grader slik at styrene passer sammen. Ønsker du lekte en bestemt farge, bør du prime og male nå i stedet for når det er installert.

•Plasser lekte over stiftes kanten av skjermen. Spiker lekte på plass, med toppen og bunnen vannrett stykker, og deretter de vertikal stykker. Gjenta prosessen for hver åpning på trammen til helt skjermen den i.