Hvordan skiller Barken av et morbærtre fra et Sweet Gum tre?

March 21

Hvordan skiller Barken av et morbærtre fra et Sweet Gum tre?

En vandrer i en bottomland skog av de amerikanske sørstatene er sjansen på både amerikanske sycamores og sweet tannkjøtt, to vanlige og opportunistiske hardwoods i regionen. Som vandrer, er selv om bare tilfeldig kjent med botanikk eller skogbruk, usannsynlig å forvirre trær, som er ganske forskjellige fra hverandre. Sjansene er imidlertid at hun vil bli imponert med begge, som de er like slående og kjekk planter i streamsides, sumper og forstyrret bakken.

Sycamore

Barken av den amerikanske sycamore, som California sycamore og andre fly trær, er blant de fleste atskillelse av temperert hardwoods. Eldre prøver viser blek bark med ujevn, mørkere patcher, en huskier, ridged, skjellete base. Yngre trær er vanligvis lys farget og myk og ofte usammenhengende. Utseendet er kjent for mange urbane innbyggere i Nord-Amerika, som ser sycamores eller dyrket London flyet-treet, en hybrid, langs gater og i parker.

Sweet Gum

Sweet gum bark ligner ikke hele sycamores. Der Barken av sycamore trær er glatt og spraglete, er moden søt tannkjøtts bark brun eller dypt grå og dypt furet. Stammene av unge sweet tannkjøttet snart utvikle som grov tekstur. Trærne pleier å være konisk ungdom, gradvis fleshing ut i en fyldigere, rundere baldakin. Spesielt alderen prøver viser ofte en fillete ulempe hodet.

Andre forskjeller

Amerikansk sycamores er virkelig enorme trær, spesielt av lauvtre standarder: de har de bredeste badebukser av noen løvtre i Nord-Amerika, noen ganger mer enn 10 fot i diameter. Spesielt i åpne innstillinger, vil de spre sine kalesjer i betydelig grad, opptil 100 fot over. Eksepsjonell trær kan 170 føtter eller mer i høyde, med store stammene ofte gren-gratis for 70 fot fra bakken. Sweet tannkjøtt er ikke helt som store, men de er store trær over 100 fot høy, og cryptomerioides blir stammene gi dem stor diameter. Bladene er vanligvis påfallende starlike form, som særegen som deres ruffed, rundt frukt. Sycamore har toothier, lønn-lignende løvverk og en mindre fillete utseende frukt ball. I begge arter forblir fruktene ofte på kvist inn i vinteren.

Økologiske forhold

Av amerikanske sycamore og søt gummi overlappe bredt i østlige Nord-Amerika, men tidligere varierer litt lenger nord og vest og sistnevnte marginalt lenger sør. Begge best kan uttrykkes på rike bottomland jord langs elven flomslettene og sumper, men de har tilpasset seg en rekke topografiske og økologisk. Skriver i USA Forest Service håndbok "Silvics of North America" (1990), kaller Paul P. Kormanik sweet gum "kanskje en av de mest fleksible løvtre artene i sin toleranse ulike jord og området forhold." Ja, det gjør det bra i høylandet i Piemonte platået og også lett colonizes gamle felt. Sycamore vil gjøre det samme i visse deler av sitt område, men generelt er mer knyttet til alluviale nettsteder.