Hvordan skille lag med en tak Underlayment

March 13

Skille lag av taktekking underlayment er gjort av forskjellige grunner. Kanskje må du bare erstatte ett eller to lag med en tre-lagdelt taket eller kanskje trekke mer enn ett lag om gangen er for vanskelig, siden underlayment ofte sikringer med kryssfiner terrassebord av et tak. Uansett grunn, det er ulike forsøkt og true teknikker for skiller underlayment lag som vil hjelpe deg fullføre oppgaven vellykket. En gjør-det-yourselfer med liten eller ingen erfaring kan skille lag av underlayment i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Instruksjoner

•Ta tak som dekker underlayment. Hvis det er tak av metall, fjerne skruene fra metall med en skrue pistol og stable metall til side for senere bruk. Hvis taktekking består av asfalt helvetesild, fjerne Helvetesild for hånd, dra dem bort fra taket og rive neglene gratis.

•Staple alle lag av underlayment med en hammer stifter. Dette vil sikre underlayment, hindrer alle lag skjemaet ut samtidig. Space stiftene 12 inches hverandre langs underlayment, spesielt rundt kantene.

•Skjære de enkelte lag av underlayment med en barberhøvel kniv. Avsnitt underlayment i 4-fots deler, slik at det vil løsner enklere. Skjær nøye, slik at du ikke klippe gjennom alle lag av underlayment samtidig.

•Varmebestandig lag av underlayment med en varmepistol. Start nederst i underlayment og løsner det. Bruke en sparkel for å skille lag hjørne. Når underlayment har vært barket langt nok, plass en spade eller gulvet skraper mellom lagene, tvinge dem fra hverandre.

•Continue varmer underlayment som du skiller den. Har en hjelper holde varme pistolen nær separasjon poenget, mens du fortsetter å tvinge hverandre laget med en spade eller skrape.

•Reattach gjenværende underlayment med en hammer stiftemaskin. Hvis du velger ikke å skille og fjerne alle lag av underlayment, koble løst materiale for å beholde den for fremtidig bruk.