Hvordan skille forskjellige typer sukker

October 5

Det er mange forskjellige typer sukker, inkludert hvitt sukker, frukt sukker, baker spesiell sukker, sukker, Conditori eller melis, grov sukker, sliping sukker, brunt sukker (lys og mørk), turbinado sukker, fordampet stokk juice, muscovado eller Barbados sukker, frittflytende brunt sukker, demerara sukker, flytende sukker og Inverter sukker. Fleste vil aldri bruke de fleste av disse typene. Men hvis du er en kokk eller spesialitet kokk, eller elsker å bake, kan du vil, eller trenger, mange av dem. Med så mange sukker må du beholde alle atskilt og organisert for å unngå forvirring, en rot eller en bakervarer katastrofe.

Instruksjoner

•Plasser beholderen i vasken og åpne opp ditt første pose sukker.

•Fyll i sukker til beholderen er litt mer enn tre fjerdedeler full. (Oppbevar de i vasken mens pouring sukker i tilfelle noen søl. På denne måten alt du trenger å gjøre er vaske det ned i avløpet.)

•Lukk lufttett beholderen, forsegling den helt.

•Skriv på en etikett navnet på sukker du strømmet inn i beholderen. Stikke den på forsiden av beholderen (Hvis du har en etikett maker, som fungerer godt).

•Hvis beholdere er av forskjellige størrelser, hell sukker du bruker (mest sannsynlig hvitt sukker) i den største beholderen.

•Gjenta trinn 1 til 4 til hver type sukker er i sin egen merket beholderen. Vise beholdere på benken eller i en pantry.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil sukker din ser virkelig søt, plassere hver type i en mason krukke. Binde et forskjellig fargede bånd til hver av lokkene, i en bue. På båndet rundt lokket eller på båndet hengende fra bow, skrive hva slags sukker er i krukken. Dette gjør også en søt gave for familie eller venner som liker bakervarer.